Свързани новини

06.05.2021 08:05

Бизнесменът, разкрил мегакорупция се изповядва пред С. Диков

Видян 10738 пъти | Коментари 6
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В петък, 7-и май, в ЕвроДикоФ от 20.00 ч:



Агробизнесменът Светослав Илчовски застава пред Стажанта със скандални детайли за:


- плейметката от спалнята с кюлчета и евро


- „балъците“ от кръга, близък до властта


- видеозаписите от следствените арести


- и... само Илчовски знае още какво?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 06.05.2021 21:38

    Интересно какво ще кажат европейската лидерка Меркел и нейната партия ЕНП за изчадието, което натресоха на българите...................... БОлят ги половите органи на Меркел, Бай Дън и Путин за българите и България.

  • 005 Anonimen 06.05.2021 21:30

    И този, като маймуняка от Банкя е ашладисан циганор, вж. тироида в драматично състояние, аха да гръмне. .

  • 004 Тихомир Томов 06.05.2021 18:48

    България е неуспешен опит за Държава ................

  • 003 рекет и гавра 06.05.2021 13:53

    Интересно какво ще кажат европейската лидерка Меркел и нейната партия ЕНП за изчадието, което натресоха на българите и си го отглеждаха и закриляха 15-ина години. Оказа се, че този бандит е и опасен садист и изнудвач с извратена психика, наложил системата си на действие по всички държавни институции и администрации на всички нива, а също и чрез кметовете си в провинцията. Какво ще каже Меркел за нейния Бойко, който унищожи и България и българите?????

  • 002 Николай Бареков 06.05.2021 11:58

    Странно защо не бях уведомен, да не говорим – и поканен за изслушване в комисията по ревизия. Все пак първите сигнали са мои. А дясната ръка на Мая Манолова депутатът Румен Йончев беше направен депутат през 2014 от избирателите на моята партия ББЦ и ни продаде като стана слуга на Борисов и ортак на олигарха Ковачки! Мая Манолова знае ли, че „Иван Градуса“ от разказа на свидетелстващия агромилионер г-н Светослав Илчовски е изключително близък освен до премиера в оставка Борисов и до нейния приближен депутат от „Мутрите вън“ Румен Йончев. Затова ще свидетелствам лично, ако утре бъда поканен на последното заседание на Комисията. Също така съм готов да дам показания и по моите сигнали за корупция във ведомството на Красимир Каракачанов и правосъдното министерство. Сигналите, които депозирах в комисията, са първи по време още от първата минута на първия и работен ден и се отнасят за кражби в размер на стотици милиони. Защо не съм поканен за изслушване в комисията от Манолова? Защо ми е отказан достъп до сградата на Парламента в качеството ми на разследващ журналист, коментатор и представител на неудобната за всяка власт авторитетна медия Афера.bg? Кой плаща на Манолова и нейните депутати да действат избирателно коя корупция да борят и да си правят пиар? Взимат ли пари от олигарси Манолова и нейните приближени депутати? Рекетират ли за пари в куфарчета едри бизнесмени посредством държавните органи? В конфликт на интереси ли са Манолова, Р. Йончев и други от нейната сенчеста свита?

  • 001 Валентин Иванов-Кардамски 06.05.2021 11:55

    Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски, заради истеричната и агресивна реакция на депутатите от ГЕРБ. Целта им не беше да защитят Борисов, а да заглушат бизнесмена на всяка цена. В разказа му има зловещи разкрития и те не се отнасят само за “Мата Хари”. Много по-ужасяващо е, че министерствата в България са на подчинение на волята на мутри, облекли се в сака на бизнесмени; че републиката е разпарчетосана на феодални губернии; че премиерът назидава подчинение с видеа съдържащи насилие над бизнесмени в затворите и пр.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за