Свързани новини

18.07.2013 16:37

Бившият шеф на СДВР е новият кмет на район Витоша

Видян 1244 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият шеф на СДВР Валери Йорданов бе избран от Столичния общински съвет за кмет на район Витоша. Йорданов бе избран с 34 гласа „за" от общо 40 гласували.


Кандидатурата му обаче предизвика спорове сред общинските съветници, като от групата на БСП обявиха, че няма да участват в гласуването, тъй като приемат за недопустимо и неуважително към софиянци да продължи тенденцията кметовете да се назначават като общински чиновници, а не да бъдат избирани при един законосъобразен таен вот.


Заместник-председателят на СОС Николай Стойнев отговори, че кметът на Берлин също се избира от общинския съвет и това не поражда недоволство. Валери Йорданов бе предложен за поста от Йорданка Фандъкова преди седмица.


Ето какво каза Йорданов веднага след избирането му: „Това решение наистина беше трудно, тъй като миналата седмица бях поканен от Йорданка Фандъкова с това предложение. Помолих за отсрочка и да помисля, и на другия ден дадох отговор с цялата отговорност за тежестта на това управление, което поемам. Ще ми трябва да се ориентирам с проблемите, с приоритетите на района. Уверявам ви, че всички сигнали, които се поддават от граждани и институции, ще бъдат разглеждани, съответно ще им бъде даден отговор съгласно закона. Не крия, че имах и други предложения за работа в различни сфери, но отчитайки това, че в дълги години от трудовия си стаж, който съм изпълнявал, съм бил държавен служител, предпочетох да приема това предложение на Йорданка Фандъкова".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще имате нужда от конкретни указания

Ще имате нужда от конкретни указания, за да се