Така държавният глава отговори на съпредседателя на ПП, който преди ден заяви, че ГЕРБ, Радев и служебният кабинет са виновни за решението за България и Шенген. Освен това Василев обвини Радев, че се среща редовно с лидера на ГЕРБ.

Свързани новини

05.12.2022 17:42

Бях първият излъган от шарлатанията на ПП: Радев

Видян 4600 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора (Продължаваме промяната)", заяви президентът Румен Радев в Тирана. "Дали се срещам редовно с г-н Бойко Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата лъжа на г-н Асен Василев”, подчерта той


Така държавният глава отговори на съпредседателя на ПП, който преди ден заяви, че ГЕРБ, Радев и служебният кабинет са виновни за решението за България и Шенген. Освен това Василев обвини Радев, че се среща редовно с лидера на ГЕРБ.


"Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания", констатира президентът.



 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 за предатели прошка няма 05.12.2022 20:24

    Както казва нородът, видя Радев дебелия и взе да дава заден, ама е фатално късно. Радев е главният виновник и трябва да си изпие чашата до край. Лично той по заръка на Козяк назначи тези международни измамници и крадци, нарушавайки умишлено Конституцията и ги хвалеше и въздигаше, именно той закриля корупция в особено големи р-ри установена от негови събратя масони набутани в Президенството, от която явно има и той облаги, именно той неглижира и покрива сигнали за корупция на неговата кохорта и това не само е недопустимо, а престъпно защото е №1 на държавата и държавността. Радев е същият шарлатанин като тези, които пласира непрекъснато и огромните вътрешни и международни щети, които нанасят на народа и държавата и прошка не може да има. Поредният шарлатанин, който ни натресе е Пеканов и неговата манипулирана и упорита дейност за налагането на еврото, което ще убие и малкото оцеляло от геноцида на политическата власт бълг.население. Масонът, натовски генерал Радев е признат стратег от САЩ, което доказва, че всичко прави умишлено и съзнателно, което работа срещу националната сигурност на държавата и народа

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби