Производителите и търговците поеха ангажимент да не покачват екстремно стоките от първа необходимост, за да се намалят разходите на домакинствата.

Свързани новини

02.11.2022 11:47

Безплатни дърва за огрев в Гърция за хора с ниски доходи

Видян 616 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С безплатни дърва за огрев и по-ниски цени на продуктите от първа необходимост гръцкото правителство помага срещу енергийната криза, предаде БНР.

С бюджет от почти 5 милиона евро правителството финансира горските стопанства, за да осигурят безплатни дърва за огрев, информират от енергийното министерство. Програмата включва не само високопланинските райони и осигурява отопление на хора с ниски доходи.

От днес в супермаркетите се предлагат 50 продукта от първа необходимост на достъпни цени след споразумение между министерството на развитието и собствениците на магазини.

На входа на всеки търговски обект са посочени цените и марките на по-евтините стоки. Във всеки магазин цените са различни и клиентите сравняват къде им е по-изгодно да пазаруват.

Производителите и търговците поеха ангажимент да не покачват екстремно стоките от първа необходимост, за да се намалят разходите на домакинствата.

В знак на добра воля голяма компания за търговия на горива до края на зимния сезон безплатно ще снабдява с нафта за отопление детските болници.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 никой не е на мястото си 02.11.2022 11:39

    Гърците са с пъти по-висок стандарт от българите и тяхното правителство непрекъснато ги подпомага по всички направления. У нас управляващите мислят само за себе си и бизнеса, чиито верни обслужващи са срещу подобаващи хонорари, и разбира се за евроантлантическите ценности и военни практики, особено в момента. Все по-сериозен и обезпокоителен става въпроса, хората които ни управляват защо вместо към добро ни водят към дъното и към фаталния край вече няколко десетки години, при това непрекъснато ескалира и какво можем да направим за да спрем тези съвременни еничари

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и