Избирателите, които искаха да бъде реформирана държавата и да бъде спряно феодализираното управление на Борисов на всички нива, ясно ни казаха, че ще ни подкрепят, ако сме заедно, очевидно и социологията го потвърждава.”, посочи Михалев

Свързани новини

19.08.2022 13:27

Без ДБ е по-малка вероятността ПП да вземат първи мандат: Михалев

Видян 730 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стоян Михалев от „Демократична България” заяви, че тъй като вече е даден отговор, че няма да се явят заедно с ПП, предизборна коалиция няма да има. „Със сигурност социологията показва, че когато се явим поотделно, вероятността ПП да вземат първи мандат е много по-малка.


Избирателите, които искаха да бъде реформирана държавата и да бъде спряно феодализираното управление на Борисов на всички нива, ясно ни казаха, че ще ни подкрепят, ако сме заедно, очевидно и социологията го потвърждава.”, посочи Михалев в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS. Според него, силите на реставрацията ще приемат много добре този ход.


„Ние предложихме да се явим заедно и на предните избори, тогава също от ПП отказаха, тоест ние сме много последователни в тези стратегически цели. Много преди  да съществува "Продължаваме промяната", темите за реформа в правосъдието бяха поставени точно от нас. Специализираните съдилища и прокуратурата бяха премахнати. Ние направихме огромни усилия и намерихме подкрепа за теми от национално значение извън управленската коалиция. Ключова за нас е енергийната независимост  на България.


Тръбите, които идват в България от Русия - по тях не тече газ, тече корупция. Тяхната цел е коренно различна от това да осигури нашата енергийна независимост. Тяхната цел е да корумпира тук средата, за да може да има подчинени политически проекти на Кремъл, които да обслужват интереса на Путин. Борисов 11 години не си мръдна пръста, за да направи нещо за реверсивната връзка към Гърция, а за т.нар „Руски поток” за няколко месеца се случиха нещата.”, заяви Михалев.


По повод договора с „Газпром”, Михалев посочи, че България не се е отказала от него, а руската държава е нарушила  договора и газоподаването към България, при положение, че има неизтекъл договор. „Този газ има политическа цена. Кремъл ограничава газоподаването за Европа, надявайки се да я притисне, за да може тя да махне санкциите към Русия  и ред други политически задачи да се случат. България не е сериозен потребител на газ. Основната причина да говорим в момента за газа е неговата липса, не е цената. Ние имахме управление 11 години в лицето на ГЕРБ, която спираше възможностите да се диферсифицират нашите източници, това е една от причините ние да не бъдем допускани до Шенгенското пространство. Най-важното е да спрем разграбването и корупционния модел, за да могат българските граждани да видят смисъл да се развиват тук в България  и да дават огромен принос от себе си, защото най-важният капитал е човешкият капитал”, посочи Михалев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Ива 22.08.2022 13:25

    Без ДБ в парламента ще е най-добре

  • 001 Васил 21.08.2022 20:57

    Калинките на олигарха Иво Прокопиев нямат място в политика на България.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да