Свързани новини

19.03.2009 17:18

Батков в ролята на Бъфало Бил

Видян 2561 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 2.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на футболен клуб „Левски“ адвокат Тодор Батков ловувал с незаконно  оръжие, алармираха еколози. По време на лов за диви прасета в Етрополе той използвал непозволено за такъв тип дейност оръжие. В интернет пространството се появиха клипове, които разкриват ловната страст на Батков. Там се вижда как адвокатът първоначално стреля по дивите прасета с ловно оръжие. Видимо ядосан от своя пропуск, той вади боен пистолет и стреля последователно няколко пъти, за да убие животното.


Стрелянето по диви животни с оръжие, различно от ловното, е забранено от закона. Той гласи, че ловът може да се осъществява с нарезно или с гладкоцедно ловно оръжие с два плюс един куршума. На видеото ясно се вижда как мустакатият собственик на „Левски“ гърми с револвера си. Това оръжие съдържа в барабана си най-малко 6 патрона. Това означава, че ловджията Батков нарушава законите на страната.


19' отдавна настоява за по-строги санкции към мъчителите на животни и тези, които ги умъртвяват след проява на жестокост. Случаят със столичния адвокат е поредното доказателство за нехуманното отношение на редица публични личности у нас към четириногите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни