Йомов е задържан. Пред униформените той казал, че снощи на бензиностанцията между него и брат му и непознати за тях хора възникнал конфликт

Свързани новини

17.05.2022 14:34

Бащата и братът на Йомов се предадоха в полицията

Видян 1004 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По неофициална информация братът и бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов са се предали в СДВР във вторник следобед, съобщава Нова тв. Те се издирваха след стрелбата на бензиностанция на Околовръстното шосе в столицата. При нападението бяха ранени двама души.




 Йомов е задържан. Пред униформените той казал, че снощи на бензиностанцията между него и брат му и непознати за тях хора възникнал конфликт. По-късно в разправията се включил и баща му, който стрелял, твърдят източници на NOVA.




В първите часове след стрелбата играчът на "армейците" заяви пред сайта на ЦСКА, че не е замесен в престъплението и е вкъщи, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че е присъствал на екшъна. Дали ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.


След инцидента на място е отишла и приятелката на футболиста -  поп фолк певицата Ариа. По информация на NOVA тя е трябвало да прибере колата на Йомов. По-късно в социалните мрежи Ариа написа, че не е свидетел на случилото се.



"Във връзка с инцидента от снощи се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се... Много моля да се не спекулира с името ми", написа поп фолк певицата Мария Цветкова в профила си в Instagram.





При екшъна са ранени двама души. Те бяха приети във ВМА. От болницата заявиха пред NOVA, че единият от пострадалите - мъж на 36 години, е приет с огнестрелни рани в двете бедра. Опериран е по спешност и в момента е под лекарско наблюдение в болницата - в стабилно състояние, без опасност за живота. Другият мъж - на 26 години, е приет с огнестрелна рана в единия крак, обработена веднага от лекарите. Пациентът е бил изписан по негово желание.



Снимка: Нова тв


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е