Свързани новини

12.03.2014 12:30

Бандата на Митко Митничаря тараши банкомати в Русия

Видян 1424 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Босът в производството на фалшиви банкови карти Митко Митничаря понесе удар от руски спецслужби. Миналата седмица са задържани двама от най-добрите му работници в град Твер. Те ужилили около 1000 души, но се набъркали в бизнеса на руските мафиоти.Според руската полиция Димитър Тодоров и Димитър Георгиев били спипани на местопрестъплението. Разследването е установило, че са пострадали 1000 души. Сметките им олекнали с над 20 млн. рубли. Освен в Твер Тодоров и Георгиев се проявили и в Калужка, Пензенска, Рязанска, Самарска и Тулска област.


Преди 8 г. двамата задържани започнали да работят под крилото на Митничаря, който се слави и като футболен функционер. В момента той държи над 50 бригади по двама-трима, които източват карти в цял свят. Огромните печалби от тъмния бизнес му позволили да открие фарлика за производство на фалшиви банкови карти в Коста Рика. Там бил щабът, събирала се откраднатата информация, разчитали се записвачките, а накрая се изготвяли и пластиките. Нашите апаши, хванати в Русия, сами вършели всички операции. Преди да отидат в Русия, те "работели" в Италия, Франция, Германия и Латинска Америка.


Преди да заработят за Митко Митничаря те имали друг бос, но получили предложение за по-голяма печалба. Шефът прибирал 50-70% от парите, а другите да бъдат разпределяни поравно между играчите.


До преди 3 г. никой българин не смеел да припари до руските банкомати. Тогава Митничаря се усетил, че може да завземе нишата, направил "маркетинг" и експериментално започнал да праща само по 2-3 групи. Едва от м.г. Димитър Тодоров стъпил здраво на "пазара". Той и съименника му успели да изпразнят сметките на жертвите с т.нар. палец. Подобно "приспособление" най-често се монтира и на българските банкомати. Това е около 2-3 сантиметрова зелена пластмасова кутийка. Във вътрешността прозинра миниатюрен четец. Приспособлението се монтира точно в устата на банкомата.


Срещу двамата българи има заведено наказателно дело по чл.3, ал. 272 от Наказателния кодекс на Русия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв