Българската делегация поднесе венци и цветя на гроба на Гоце Делчев

Свързани новини

04.02.2023 16:48

Българската делегация поднесе венци и цветя на гроба на Гоце Делчев в Скопие

Видян 7982 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът Иван Демерджиев, здравният министър Асен Меджидиев и посланикът ни в Скопие Ангел Ангелов поднесоха венци и цветя на гроба на Гоце Делчев в Скопие по повод 151-ата годишнина от рождението на революционера.

"Не мисля, че чак такива мерки за сигурност са необходими и отношението между нашите два народа не предполагат такива драконовски мерки, на които сме свидетели", каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи на Република България Иван Демерджиев, след като с българската делегация положи венец на гроба на Гоце Делчев в църквата "Св. Спас" в Скопие.

Заради проблем със системата за обработка на документи на граничните пунктове между България и Република Северна Македония много български граждани останаха блокирани с часове. Иван Демерджиев определи случилото се като неприемливо.


"Взаимното уважение, което ние декларираме към народа на Северна Македония, и уверенията, които получихме, че това ще се случи, предполага точно това - да се даде възможност на всички да дойдат и да почетат паметта на Гоце Делчев", каза Демерджиев.

Същевременно от партия "Възраждане" съобщиха за проблем с български граждани на един от граничните пунктове, като от формацията твърдят, че сред потърпевшите е и депутатът в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев. Той е заснел с телефона си клип, в който се описва проблема и ситуацията на границата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 мърши 05.02.2023 21:06

    Виновни за всичко са наведените ни жалки слугинажни политици. Уж по договор трябва съвместно да се чевстват такива дати, а пак по отделно и изборно!!!

  • 003 Anonimen 05.02.2023 15:52

    осем най-богати фамилии тероризират земляните както си искат, основен метод им е от римско време - разделяй и владей, всички съседни държави трябва да са скарани и да са на косъм от война, така е и с България и РСМ, само чехи и словаци успяха да се разделят кротко без жертви и агресия след поредните САЩински мероприятия в Централна и Източна Европа, винаги намират кого да хванат за тази мръсна работа и то с жълти центове

  • 002 Anonimen 04.02.2023 22:57

    а сега ще хрупаме и скакалци, фашистка кочина и концлагер, идиотите за няколко сребърника си секат клона, първо се надупчиха с отровните течности, сега ще минават на инсекти и инсектициди, дори не сме бананова държавица

  • 001 за виновните наказание 04.02.2023 21:09

    Кой ще подкрепи евроатлантическите партии в българския Парламент, които открито и със задоволство работят срещу интересите на българите и държавата. То не беше ветото над Македония, то не бяха оръжия и военна подкрепа за Украйна, то не беше Уестингхаус, то не бяха купища вредни лобистки закони....антибългари коват "български" закони, потресаващо и омерзително

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец