Свързани новини

23.11.2020 17:00

България е на 17-о място по заболяемост за 14 дни: Кунчев

Видян 1333 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броят на заразените лица в ЕС към 23 ноември на 14-дневна база са 2 млн. 842 649 лица, а починалите 49 264. България е на 17-о място по заболяемост за 14 дни. Нараства и броят на нуждаещите се от интензивно лечение 6,4 от хоспитализираните и непрекъснато расте, заяви главният здравен експерт доц. Ангел Кунчев.


Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, директори на лечебни заведения и членове на Националния оперативен щаб дават брифинг в 17,00 ч. днес в Министерския съвет.


По време на съвещанието здравният министър Костадин Ангелов докладва данни за развитието на пандемията от COVID-19 на територията на България. Бяха обсъдени конкретните параметри по отношение на заболеваемостта и смъртността в страната. Беше направен преглед и на натовареността на болничните заведения у нас.


В срещата взеха участие председателят на НОЩ проф. Венцислав Мутафчийски, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и директорите на „Пирогов“ и на Александровска болница - проф. Асен Балтов и проф. Борис Богов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 гл шеф 24.11.2020 07:55

    от. гл шеф на тайно разузнаване. Г. БЪЛГАРИ. вписваме как дасе пазите от вируса. сипвате в съд белина равни части вода и белина. завивате главата и вдишвате около една минута сутрин и вечер. незабано да се приложи на всички болни в болници и в къщи. от нас съкретно тайно разузнаване.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби