Съветът за сигурност на ООН заседава по искане на Русия

Свързани новини

12.03.2022 07:43

Байдън отново отхвърли възможността за пряка намеса на САЩ във войната в Украйна

Видян 1687 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Джо Байдън отново отхвърли възможността за пряка намеса от страна на Съединените щати за спиране на инвазията на Русия в Украйна, като предупреди, че подобен конфликт, който противопоставя НАТО срещу Кремъл, би представлявал Трета световна война. От Вашингтон обаче обявиха нови санкции, предаде БНР.


 


"Няма да водим война срещу Русия в Украйна“, каза американският президент в реч в Белия дом в отговор на призивите от Киев за намеса на НАТО срещу руското нападение.


 


Същевременно Байдън предупреди, че Русия ще плати "висока цена", ако използва химическо оръжие в Украйна, след съобщенията на американското разузнаване, че Москва подготвя такава атака.


 


Съветът за сигурност на ООН заседава по искане на Русия. Москва от своя страна обвинява Киев и Вашингтон, че управляват лаборатории, предназначени за производството на биологични оръжия - информация, определена от американската и украинската страна като фалшива новина.


 


Съединените щати обявиха по-нататъшно разширяване на санкциите, като ги разпространиха върху руската водка, диамантите и морските дарове. Байдън заяви в речта си, че забраната е насочена към стоки от "няколко основни сектора на руската икономика".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.03.2022 12:47

    Това дъртото чучело запали войната и сега от страни се радва а Европа, Русия и Украйна страдат. Пуснали са си пипалата във всички държави и на всички правителства. И цензура налагат във всички медии и не дават да се чува мнението на хората. Хванали са и сайта Факти и блокират мнението на хора които са възмутени от лъжите с които обработват българите. Мръсни долни бандити кравари.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и