Свързани новини

17.03.2021 18:07

Байдън нарече Путин „убиец”, Москва го прие за национална обида

Видян 3454 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%8A%D0%BD">Изявлението на американския президент Джо Байдън, който определи като „убиец” руския си колега Путин, предизвика остра реакция от Москва. Шефът на долната камара на Думата – парламента на страната Вячеслав Володин заяви, че това е обида за цялата нация, цитира го RT. Според него това е израз на "безсилие".: „Досега имаше санкции, но реториката беше на нивото, на което се очаква да бъде един държавен глава”, допълни шефът на руското народно събрание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 евроалтантик 18.03.2021 13:55

    Лошо Седларов, много лошо

  • 002 Гълъбица Мисиркова 18.03.2021 10:00

    Изкукалият вампир Бай Дън е прав, Путин уби вярата на Сатанинските Античовешки Щати в "победата" в третата световна война, уби и идеята за едно полярност на света, свят под господството на Сатанистите отвъд голямата локва !!!! Време е и ЕС да разбере, че светът е нещо повече от само евроатлантизъм, и не , че кукловодите зад него имат повече акъл, но сатаната действа чрез такива малоумници, използвайки най-гадните човешки слабости , за да ги манипулира !!!

  • 001 Чурулик Марийкин 18.03.2021 09:59

    Още не мога да се начудя , как така и защо направиха от това мухлясало и склерозирало старче Президент ??? Това, че бръщолеви глупости в стил на вестниците „Соросоидна Правда“, „Реститутски Зов“ ,"Козяшка мисъл", "Гъдел нюз" и “ Фекалий Нюз“, със сигурност НЕ Е проблем за никого . Голям проблем обаче е ядреното куфарче което държи ! Че утре току-виж му скимнало да го отвори и Сатанинските Античовешки Щати да изчезнат от картата на света завинаги !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец