Свързани новини

04.06.2009 09:51

Б. Борисов: За мен е много по-интересен дебат с Доган, началника на Станишев

Видян 1497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За мен е много по-интересен дебат с Доган, началника на Станишев, заяви кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС. Чаках Станишев пред Министерския съвет, но той не дойде и после се видя, че нямаше смисъл от дебата в БНТ, допълни Борисов.


По думите му Сергей Станишев си е наел студио в "Младост", зад магазин "Бриколаж", което е оборудвал за телевизионни дебати и в него репетира, включително как да взима чашата с вода и да отпива от нея. Във вторник ще си направя операция, ще се възстановя бързо от нея и ще отида отново да го потърся пред Министерския съвет, заяви Борисов и добави, че няма министър-председателят да му определя условията. Кметът на София каза, че е загубил уважението си към Сергей Станишев след като той отново се е хванал с Вълка и че сега месец след преустановяването работата на Кризисния щаб, София си се чисти все така добре. Ние даваме 1 млрд. 200 млн. лева към републиканския бюджет, за съжаление по-малко от 50% се връщат в бюджета на общината и затова се налага да държим лицензионните режими, каза още кметът на София.


Той изрази отново своето несъгласие изборите за европейски и за национален парламент да са разделени, защото както се вижда и евроизборите минават под знака на вътрешните – и клиповете, и антирекламата, и личното послание на Станишев са насочени натам. "Да не би Станишев да е кандидат за евродепутат?", попита Борисов. По думите му БСП спекулира с вдигането на пенсиите за пенсионерите, които за тези четири години реално са се вдигнали съвсем малко.


ДАНС не трябва да бъде закриван, защото това е информационно-аналитична служба и да се прехвърлят тежестите от една организация на друга е неприемливо, заяви Борисов. Колкото до връщането на казармата и военното обучение – българските мъже трябва да минават курс на обучение, според него. "Но аз не съм всезнайко като Станишев", каза столичният кмет и по думите му този въпрос може да се реши с референдум. 80% от важните решения за България се взимат от Европарламента и за това е много важно хората да гласуват в неделя, каза Борисов и добави, че това е важно и за да бъде махната тройната коалиция от власт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Ще упорствате за постигането на нещата

Ще упорствате за постигането на нещата, които желаете.