Свързани новини

24.01.2020 10:37

Атака ще определи отношение си към вота при неговото гласуване

Видян 1189 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Атака" ще определи своето отношение към вота на недоверие при неговото гласуване. Това каза независимият народен представител от „Атака“ Павел Шопов по време на дебатите по вота на недоверие, предаде Фокус. Той призова социалистите да отговорят на въпросите на "Атака" от неделя за санкциите срещу Русия, за признаване на геноцида по време на турското робство, за пенсиите и други.


„Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има вот на недоверие поради много причини. Те са вътрешнопартийни за БСП. Предстои избор на председател. Целта е и свалянето на правителството, може би последен опит да има предсрочни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за вот на недоверие, мисли първо да има ли, а след това по какъв повод“, каза още Шопов.


Според него въпросът за БСП не е в Перник, за боклуците, за екологията. „А да се свали ли това правителство и да вървим към предсрочни избори или да не се сваля и да продължи да изкара мандата си“, коментира Шопов.


Павел Шопов коментира и отказът на независимите депутати от „Атака“ да участват в консултациите по вота на недоверие, които инициира БСП. Той заяви, че от БСП са дърпали депутатите от „Атака“ за ръка и са искали да коментират вота на недоверие. „За такива разговори за нашите важни 6 гласа, си има ред. Г-жо Нинова, отправете искане до нашето централно ръководство. Не го направихте. Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите колеги от ГЕРБ. Вие разсъждавахте. Те от „Атака“ толкова са ни набрали на това унижение, на което ни подложиха от ГЕРБ, затова че нарушиха баланса в Народното събрание. И вие не ни защитихте“, заяви още Шопов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне