Свързани новини

27.03.2019 09:27

Антикорупционният шеф: Няма да претупваме проверката на Артекс

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) ще направи пълна проверка на всички имотни сделки, сключени от строителната компания Артекс в последните 3-4 години.


Това обяви председателят на антикорупционния орган Пламен Георгиев по повод все по-разрастващия се скандал с луксозни жилища, закупени от представители на управляващите на занижени цени. Припомняме, че самия той си е купил луксозни жилища на силно занижени цени и е изключително интересно кой точно ще го проверява него. Още за документната измама и укриването на приходи от Пламен Георгиев четете на стр.13.


„Тук идеята е не да претупваме нещата. Ние изискваме въобще всички документи във връзка с покупко-продажбата на жилища от фирма Артекс, заяви Георгиев пред журналисти в парламента.


Освен за досега известните новодомци в сгради на компанията Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов, Ваня Колева и Красимир Първанов, КПКОНПИ ще анализира и данни за други лица, купували жилища от Артекс.


„По този начин ще се направи една всеобхватна проверка, като искаме всички разрешителни, които са издавани на тази фирма. Анализираме всичко – законопроектите, които са внесени и които евентуално биха облагодетелствали тази фирма. Искаме да разровим докрай всичко, за да установим въобще кои лица са пазарували от фирма Артекс и на какви цени”, обясни Пламен Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв