Свързани новини

22.10.2021 09:23

Алек Болдуин уби човек с реквизитен пистолет по време на снимки

Видян 1873 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският актьор Алек Болдуин стреля с реквизитен пистолет по време на снимки, уби операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джел Соуза, съобщиха осведомителните агенции, цитирайки шерифството на окръг Санта Фе. Това се е случило при снимането край град Санта Фе на уестърна "Rust". Болдуин е и продуцент на филма, в който играе, съобщава БТА.


 


42-годишната Хътчинс е била откарана с хеликоптер в болницата на Университета на Ню Мексико, където е била обявена смъртта ѝ. 48-годишният Соуза е бил откаран с линейка в друг медицински център, където е оставен за лечение. Продукцията временно е спряна.


Говорител на Болдуин каза, че е станал нещастен случай с реквизитен пистолет, зареден с халосни патрони. Вестник от Ню Мексико написа, че 68-годишният Болдуин е бил видян да плаче пред офиса на шерифа.  Не са повдигнати обвинения.


Все още не са ясни подробности за случилото се, работим по изясняване на обстоятелствата и сме за пълно разследване на това трагично събитие, заяви ръководството на Гилдията на кинематографистите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 иВан Гог-ов 23.10.2021 23:36

    Кармата настигна актьора А. Балдуин, заради многократните му "творческите" изяви , през 2020 на сцената на "Saturday Night Live" по NBC.Много актьори заради парите са съгласни на всякакви роли. Такива актьори се наричат -"чорбари" или халтураджии. Защото не се интересуват от съдържанието на ролята си, а приемат всичко, което им се предлага, като роля, само заради хонорара. Но има, макар и рядко, но и някои актьори, по-достойни с "топки" и човешки качества, които не приемат всичко, а си избират само достойни роли, които не ги унижават или обезличават , като човеци.А. Балдуин е от типа актьор- "чорбар".

  • 001 Кака Милка, потомствен архивар 22.10.2021 12:12

    Така си отиде от "невина" грешка с реквизитен пистолет, зареден, по "чиста случайност" с бойни, вместо с "халосни" патрони, само на 28 години Брандън Лий, сина на великия Брус Лий на 31.03. 1993 г.. Самия Брус Лий, също загива, точно 20 години преди сина си,през 1973 г., при повече от подозрителни обстоятелства, само на 32 годишна възраст.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец