Свързани новини

11.12.2014 14:05

Активисти на ГЕРБ от смесените региони посетиха ЕП по покана на евродепутата Емил Радев

Видян 1084 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Eвентуално разделяне на България и Румъния в преговорите по присъединяването им към Шенген би било пагубно за пристанищата във Варна и Бургас. Защото в подобен случай Румъния ще има по-изгодна позиция от гледна точка на вноса и транспорта на стоки и услуги към Централна и Западна Европа. Ето защо Шенген е един от основните български приоритети и аз като евродепутат ще се боря. Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев пред своите гости от Варна и региона на Силистра, които посетиха Брюксел по негова покана. Той каза още, че България трябва да бъде силна и стабилна държава, защото Европа има нужда от нея.


В Европейския парламент Емил Радев разказа на гостите от Варна и Силистра за своята дейност като евродепутат, за приоритетите в работата си в Комисията по правни въпроси и Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешен ред, в които членува, както и какви са предизвикателствата пред България и новото правителство с премиер Бойко Борисов. Той акцентира на подкрепата, която лично председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер засвидетелства за България, не само по време на последните избори, но и сега, при последната си среща в Брюксел с премиера Борисов. Гостите бяха запознати и с най-новите развития по темата за Шенген, както и с факта, че новите лидери на европейските институции отново са препотвърдили готовността на България да се присъедини към шенгенското безвизово пространство.


Други приоритетни теми за България, превърнали се и в лични приоритети на евродепутата от Варна са построяването на трети мост на Дунав при Силистра и доизграждането на автомагистралите Черно море и Хемус. Отпускането на обезщетения за засегнатите от наводненията райони е друга важна тема, по която Емил Радев нееднократно е заявявал своята позиция, като темата ще бъде дискутирана и на следващата пленарна сесия в Страсбург другата седмица.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес бъдете внимателни с финансовите си решения

Днес бъдете внимателни с финансовите си решения и