Свързани новини

14.07.2021 12:00

Ако някъде има спад, то е при Слави: Борисов

Видян 2625 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако някъде има спад на милиони, то е при Слави Трифонов, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов като сравни данните от гласувалите на референдума, иницииран от Трифонов и резултатите от изборите.


 "Той всеки ден говореше, че на референдума са го подкрепили 2,5 млн. души, а на 11 юли те станаха 600 хил.", каза още Борисов.


По думите му при целия тормоз, рекет върху тях, 16 области има ГЕРБ-СДС, ИТН - в 8, въпреки тормоза на Бойко Рашков. Виж видео ТУК!
Лидерът на ГЕРБ коментира част от изказванията на Корнелия Нинова, Христо Иванов и Слави Трифонов.

"Ще бъде късно, когато разберем кой седи зад Слави Трифонов. В смесените райони има преливане на гласове и това може да се види. Това показва кой седи зад Слави Трифонов", добави Борисов.

"Планът е Бойко Рашков да вилнее, докато може", каза още той.


Той призова партиите на протеста да подкрепят Слави и да направят правителство. Борисов заяви, че умолява Слави да направи кабинет от 40 министри.


"Стигне ли до ГЕРБ мандата, връщаме го веднага", заяви Борисов. По думите му няма да подкрепи кабинет на Трифонов, защото той е рожба на всичките токсични парии, които бил показал на листа.



"Ако мандатът за съставяне на правителство стигне до ГЕРБ, която е втората политическа сила след вота на 11 юли, то мандатът ще бъде върнат незабавно", посочи Борисов.


Не, няма по никакъв начин да го подкрепя. И се извинявам на народа, че ще страда много заради тези, ако не направят правителство. Извинявам се, но нямам шанс", каза той. 


"След трети избори какво ще се промени? Проявете разум, съберете се и направете нещо, така че държавата да работи нормално. Ние сме срещу Слави от два месеца. Каква е логиката да го подкрепим сега?", посочи Борисов. И допълни: "Избутаха го с 0 цяло и нещо процента да бъде първи – ето, заповядай, управлявай. Трябва да се поеме политическа отговорност", допълни Борисов.


 "Това правителство е рожба на всички токсични партии, които направиха преврата", заяви още лидерът на ГЕРБ.


„Управлението на държавата не е шоу. Това е много отговорна и експертна работа. При мен всичко беше във възход”, категоричен бе Борисов.


„На 12 юли казах, че не очаквам ИТН въобще да успее да прокара правителство. Планът им с Румен Радев е друг отдавна. Бойко Рашков да вилнее, колкото може. Това е планът”, каза още той.


„Вчера отново се завъртя приказката, че едва ли не аз участвам с партията си в някаква уговорка. Абе хора, вие щяхте да ме чагъркате. Аз не ви искам. Вие сте токсични. При целия тормоз върху нас – арестувани, мачкани хора. Планът е да продължи бойкорашковщината, за да може Радев и неговото правителство да действа”, посочи Борисов.


„Откъде накъде ми говорите за служебната 16-годишна джипка, при положение, че Радев се вози в свръх скъп „Мерцедец”, допълни лидерът на ГЕРБ.


„Кое зло да избера – имам Бойко Рашков. Имам Слави Трифонов. Не подкрепям – остава Бойко Рашков, подкрепяме – идва Слави Трифонов. Затова, умолявам те Христо, умолявам ви – вие надробихте тази попара, вие ще я сърбате. Ако не направите правителство, няма никакво значение какво ще се случва с ГЕРБ”, категоричен бе Борисов.



„Моля ви, направете правителство, не ми отнемайте удоволствието да видя как Рашков си тръгва от МВР с дамаджаните”, коментира Бойко Борисов.


Запитан дали ГЕРБ ще подкрепи мандат на БСП той заяви: „Те имат 30 депутати. С какво ще държиш това управление2 На 5-тия ден някой ще се разсърди и то ще падне”.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на