Свързани новини

28.08.2021 14:28

Ако е достоен политик, Нинова трябва да върне мандата още днес: Борисов

Видян 2554 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Румен Радев и партиите, които застанаха срещу нас, са виновни за настоящия хаос. Отдавна казах, че са се разбрали да направят всичко възможно да няма правителство. Целта на Радев е да контролира еднолично държавните ресурси и да си осигури победа на президентските избори", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Перник. Според него "ако е достоен политик, Корнелия Нинова трябва да върне мандата още днес, защото стана ясно, че никой няма да я подкрепи". Бойко Борисов беше в Перник, за да поздрави членовете и симпатизантите на партията по повод 14-та годишнина от създаването на местната организация на ГЕРБ в Перник.


Безумно е да има избори през седмица през ноември, защото на Радев нямало да му хареса предсрочният парламентарен вот да се проведе заедно с президентските избори. Заради неговата амбиция българските данъкоплатци ще платят над половин милиард лева за избори.


Тези хора не разбират, че демокрацията е скъпа, но изисква отговорно поведение. Ако е достоен политик, Корнелия Нинова трябва да върне мандата още днес, защото стана ясно, че никой няма да я подкрепи.


Христо Иванов и Мая Манолова щяха да се борят със задкулисието, но вчера стана ясно, че тайно са ходили да се молят за постове при Слави Трифонов. Както ме обикаляха мен навремето, така сега коленичат пред него. Министрите на Румен Радев Кирил Петков и Асен Василев лично са настоявали Слави Трифонов да ги остави министри. Нали щяха да преговарят публично и прозрачно, защо тогава са се срещали тайно?! По време на изборите всички работеха за Слави Трифонов, стана лош едва след като им отказа министерски постове. Това е задкулисие!


Много се коментира снощното участие на Слави Трифонов. И разбира се, правилно да е по Националната телевизия - тя е обществена телевизия. Правят изключение за него - правят, защото днеска, по-точно до вчера всичко зависеше от него. Като е казал, че няма да участва в правителство аз не знам г-жа Нинова тука в Перник казват, че се радва като дете на механична играчка. Корнелия взела мандата и все едно вече е успешно. ИТН ти казаха, че няма да правят правителство с тебе, ГЕРБ ти казаха, че няма, ДБ ти казаха, че няма. Днес тя трябва да върне мандата. Какви усилия - какви разговори ще правиш? Само че се правят - що? За да изтупат още 10 дена да може да направят всички гадни неща, които ще се отразят след това на следващото правителство, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 28.08.2021 21:05

    "...българските данъкоплатци ще платят над половин милиард лева за избори."-това животно няма хал-хабер от цифри, банкянският шебек дори построи скоростни пътища на които казва "магистрали" с дължина половин милиард км в България, да се чуди човек колко е прост този шебек ! Милиардер в евро откраднати пари естествено милиарди са му в тиквата проста !

  • 005 Anonimen 28.08.2021 20:08

    БОЙЧЕ МНОГО СИ НАГЪЛ И ЛЪЖЛИВ

  • 004 AnonimenДядото 28.08.2021 18:40

    Този австралопитек продължава с лъжите си. Какви пари за избори в размер на над половин милиард лева сънуваш, бе тъпчо?! И ти ли ще говориш за годишнина на партия, създадена от германските ти приятели с пари на българския народ?!

  • 003 мафиотска кочина 28.08.2021 16:03

    Този крадец и бандит защо още е на свобода?! Точно зараи купената си патерица Славчо, на който се радва за двата опропастени мандата на НС и хаоса, който предизвиква, което играе за него, престъпниците крадци и мафията като цяло!

  • 002 Тихомир Томов 28.08.2021 15:11

    По закон може да го върне и по Великден !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да