Свързани новини

24.01.2016 16:01

Агент Андрей от Мюсюлмански братя пак е мюфтия

Видян 3768 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

На незаконна конференция в първа зала на НДК с докарани с автобуси негласувани от никого около 1000 делегати, Мустафа Хаджъ беше преизбран за главен мюфтия. Тъй като в момента тече дело за легитимността на управата на Главното мюфтийство, от чието название съзнателно бе махната думата БЪЛГАРСКО, има забрана за вписване.


Мустафа Хаджъ е агент на ДС с псевдиним Андрей, бивш овчар и общ работник, получил „образование” в шериатско училище в Йордания, и афиширал се през 90-те години като един от първите последователи у нас на Мюсюлмански братя. Това е спонсорираната от Катар организация, която осъществи т.нар. Арабска пролет, свалила светската власт в много страни от Магреба и Близкия Изток, разцепила на 3 Либия и породила гражданските войни, които текат в Сирия и Йемен. Всичко това донесе дeсетки хиляди жертви и предизвика бежанска вълна с непознати размери, която е на път да разбие Шенген и Европейския съюз.


Хаджъ, който имаше специална среща при визитата му в София с премиера на Турция Давутоглу (на снимката), на която България беше наречена от госта „Румелия” по името на бивша провинция на Османската империя, а никой от присъстващите български граждани не се възмути от принизяването на родината, неотдавна прочете в БАН лекция относно пропуските в идеологията на ИДИЛ. Напомняме, че Хаджъ присъства като поддръжник на обвинените в проповядване на радикален ислямизъм имами от Пазарджик, които се преследват и от австрийските власти. Те му бяха и специални гости на лекцията в БАН.


При неговото управление Висшето мюсюлманско училище и средните му поделения у нас бяха пренебрегнати за сметка на обучения на имамите в ислямистки държави. Не се използват българските учебници по религия, написани на български език, а вносни, изпълнени с радикализъм. 400 джамии са оставени без духовници. НАП е блокирала сметките на мюфтийството заради над 2,5 милиона лева дългове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали