Свързани новини

21.10.2020 09:26

Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Видян 6962 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на Правителството във връзка с пандемията от Ковид-19. Във видеообръщение, публикувано в ютюб, Райнер Фулмич обяснява подробно мотивите и целите на разследването, предаде сайтът Право и здраве.



На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

От всичко, което знаем до този момент коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.
Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.



Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:



1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:



1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. До тогава пандемия се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Александър Садовников 21.10.2020 13:51

    Спонсорите, разработчиците, производителите и координаторите на пандемията и на ваксината за нея на Запад са едни и същи лица zvezdaweekly.ru https://glasove.com/categories/komentari/news/sponsorite-razrabotchitsite-proizvoditelite-i-koordinatorite-na-pandemiyata-i-na-vaksinata-za-neya-na-zapad-sa-edini-i-sshchi-litsa Целите на организаторите на COVID-19 са очевидни: намаляване на населението, подкопаване на икономиката на страните-конкуренти и на противниците, увеличаване на американското и британско влияние, получаване на свърхпечелби от западната фармацевтична индустрия, а главното – започване на световна биологична война.

  • 003 Anonimen 21.10.2020 13:50

    Измама ли е PCR Миналата година пневмония отнема живота на създателя на теста Кари Мълис https://www.chernomore.bg/nachalo/2020-10-09/izmamata-pcr?fbclid=IwAR1EuqdrFuxqU25fwy_EzgDkapNj7XKltuy1avBWYnb_C1S81VDzfhWKJBc PCR или полимеразната верижна реакция (Polymerase Chain Reaction), която диагностицира като „заразени“ с COVOD-19 над 35 млн. души в световен мащаб (или по-точно - 35 510 956 към 5 октомври).

  • 002 Коронабесие, сир! 21.10.2020 13:49

    [PCR Tests"> doesn't tell you that you're sick (COVID19) Kary Mullis, Inventor of PCR Test https://www.featured.tv/watch/Dca6LGp5uwj4fzP

  • 001 Anonimen 21.10.2020 12:50

    и аз искам да се подпиша!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв