Емил Хумчев закупува имоти от 2010 година в Гърция, на които строи незаконно.Заедно с председателя на ОбС Златоград, Григор Джангалов, който го наследи на поста и също е от БСП, са построили 9 сгради, които са незаконни.
01/02

Свързани новини

29.09.2022 15:24

9 незаконни къщи вдигна водач на листа на БСП, в коалиция с ГЕРБ управлява Златоград, докато жена му чука невъзможни обороти в аптеката си

Видян 5874 пъти | Коментари 1
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Според Корнелия Нинова кабинетът й с Кирил Петков, бил свален, защото се борел с корупцията, а според властите в Гърция членът на нейното Изпълнително бюро на партията, подбрано лично от нея сред най-верните й Топ 10 хора, и водач на листата на БСП в област Смолян, същият е построил незаконно не 1, не 2, а цели 9 къщи в южната ни съседка. Поради което в момента там бутат сградите. Само напомняме, че той е №1 в червената листа, след като за първи път в историята социалистите не взеха мандат на миналите избори, пак с него начело.
Защо се получава така ли?


Сигурно, защото БСП с Емил Хумчев управлява Златоград в коалиция с ГЕРБ, която де юре и де факто владее общински съвет. И то пореден мандат. Докато Корнелия Нинова уж громи Борисов.



Общината е малка, но златна за далавери като името си – освен, че е гранична и през нея минава де що има трафик, е силно апетитна и по горски причини – при 70% скок на цените на дървата, които Нинова уж щеше да сваля, и по туристически, а оттам и заради котировките на недвижимите имоти, и по още ред причини.
Местните хора явно няма как да бъдат излъгани. Но едва ли знаят и онова, което сега ще разкажем.


Емил Хумчев закупува имоти от 2010 година в Гърция, на които строи незаконно.Заедно с председателя на ОбС Златоград, Григор Джангалов, който го наследи на поста и също е от БСП, са построили 9 сгради, които са незаконни.


Последната незаконна сграда е построена миналата година. Всички те са отдавани под наем.
Справка в община Ксанти показва, че не е платен нито един лев данъци. Гръцките власти надушват строителството и тази година през месец април правят актове за над един милион и половина лева.
Започва и бутане на незаконните обекти.


Забавен факт е, че къщите на дясната ръка на Нинова се намират в населено място с партизанско име - с.МАНДРА, община Ксанти. Помним – партизаните са известни с ограбването на мандри.
Откъде пари, ще попитате вие?


Много е важно и НАП да се заинтригува от този въпрос, а след като го провери, финансовото разузнаване да се заеме да разнищи една много интересна тема.
Как малка аптека в мини град от селски тип като Златоград е възможно да е направила годишен оборот 1 602 000 лв., както личи от отчета й? В мечтите - да, в реалността – никак.
Да не би някой да е чукал фиктивни касови бележки на апарата?



Сами преценете – в Златоград има 4 аптеки на 7000 души население, т.е. по 1 на 1700 души.
Тъй като една от тях е Марешки, можем да си представим, че при нейните невъзможно ниски цени поне половината град е неин клиент. Така за останалите 3 я има, я няма по 800 клиенти, от които част са деца и тийнейджъри, а друга са твърде бедни пенсионери.
Фокусът просто е невъзможен. Дори да е направен счетоводно.
Какви пари се оправдават по този начин? Откъде?



Радостина Тонева





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тони Ненов 30.09.2022 23:20

    Айде бе!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични