Свързани новини

18.01.2016 13:52

600 турски шпиони действат у нас

Видян 7932 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Над 600 са турските шпиони, които действат у нас в момента, разкри в предаването си експертът и дългогодишен кореспондент на нашите медии там Стефан Солаков. 70 души са само настанените на работа и заплащани от Анкара в нашето главно мюфтийство.


Именно те подготвят готвените там за неделя избори на нов главен мюфтия. Най-вероятно ще бъде преизбран Мустафа Хаджъ, който е възпитаник на шериатско училище в арабските страни, спонсорирано от Мюсюлмански братя. Същият този човек се появи като „морална подкрепа” на съдените за радикален ислямизъм имами в Пазарджик, един от които беше подгонен за това и от Австрия. И едва ли случайно въпросните „герои” бяха поканени като ВИП гости на Мустафа Хаджъ на неговата лекция за пропуските в идеологията на Ислямска държава, изнесена в БАН преди седмица.


Напомняме, че миналата седмица депутатът Валери Симеонов разкри от парламентарната трибуна покрит от службите ни случай на заловен джип с подслушвателна техника и 4 карти на агенти на МИТ – турското разузнаване. Солаков разкри, като цитира електронен сайт от Бурса, че високопроходимият автомобил с регистрационен номер от този турски град е бил върнат, след като


МВР не успяло да го открие


Наложило се за помощ да бъде търсен Митьо Очите, който не само го намерил, а и платил 20 000 евро откуп за него на автокрадците. Това не е целият скандал, свързан с безпомощността на родната власт.


Шпионското Ауди Q7, собственост на наш изселник в Бурса, е било откраднато от гаража на хотел в полите на Витоша, принадлежащ на брата на заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. Припомняме, че той заема поста като представител на партията на Касим Дал, който демонстративно бе представен като „човека на Ердоган и Давутоглу” в България и дори придружаваше и превеждаше на премиера Борисов при една от визитите му при комшиите, заедно с Вежди Рашидов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на