Свързани новини

14.01.2021 15:47

60 000 ресторанта и 60 000 фитнеса в Италия отварят като протест

Видян 22150 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

60 000 ресторанта ще работят и след позволения им час 18 ч. в петък. Така ще протестират срещу нежеланието на правителството да обърне внимание на техния умиращ бизнес. Както съобщи пред РАИ1 техният координатор, към тях най-вероятно ще се присъединят и 60 000 фитнес зали, чиито собственици и работници също нямат повече възможност да търпят създалото се положение. "Ние просто нямаме какво да губим вече", разказват протестиращите.


Българските им колеги, които не работят до 18 ч., а изобщо са лишени от препитание, засега мишкуват.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 15.01.2021 11:03

    Базобразията продължават. Погубват хората само за да приберат емитираните милиарди (без златно покритие). Никой от включилите се в "пандемията" управляващи не мисли, дали хората ще се раболеят или излекуват от грип, какъвто и вид да е той. Лечението е ясно - както всички вируси досега и накаква болница или мерки няма да са нужни. Въпросът е да приберат парите. Действителната пандемия, която се случи от 2020 г. е от безконтролно развъждане на алчни корпорации и такива корумпирани политици, които изтребват хиляди хора с техните лъжи, ограничения и безобразия. Единственият начин да бъде спряна пандемията от убийци-управници е...

  • 002 Anonimen 15.01.2021 10:13

    От това какво ще последва - гласове за фашистката партия на Мелони, която ги подтиква. Заразяване на хора и препълване на болниците, които и без това изнемогват. Затваряне на печеливши индустрии. Не се отнася въпросът за свобода, а за тъпотия. Лятото, когато можеха да работят, на морето ни отказаха да ни поднесат обяд в 13 и 30. Искаха да почиват. Това не е България - единствната икономика да е обслужването. Тук като се разболеят например работниците в Мазерати, когато са почнали новите модели,знаете ли за какви загуби ще се говори.

  • 001 Anonimen 14.01.2021 16:58

    Свободата не е за всеки народ,особенно за сегашните народи.Докато имат зона за някакъв комфорт,хората по света,днешния няма да си мръдне задника от фотъолите.Сития на гладния не вярва/нродна поговорка/.Готови са да им въведат полицейски час,ваксинен паспорт,само и само да не излязат от зоната на комфорта си.Жалка картинка сме.Чак когато масово почнат да гладуват,умират,особенно децата им/за съжаление,както в Африка и Азия/,тогава ще решат че нещо трябва да се направи.Дано не е късно за това.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е