Засега най-печеливши се оказаха депутатите от групата на Бареков в парламента 2014 – 2017 г., които месеци наред получава по 100 000 лв. на калпак, за да изменят на лидера си

Свързани новини

09.06.2022 15:38

5, не 15 са предателите при Слави, само 1 е 100%, другите чакат изпълнение на финансови обещания

Видян 3550 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Само петима от 25, а не 15, както пишат някои медии, са подозираните за предатели в групата в парламента на Слави Трифонов. Само 1 е 100% сигурен за напускането на Има такъв народ, научи 19' още от възможно най-добре осведомен източник там.




Останалите четирима чакат изпълнение на финансовите обещания, които са получили от Продължаваме промяната – партия, която досега се обявяваше за борец с корупцията. Ако обещанието се изпълни, колкото 12-процентното увеличение на пенсиите, обещано от правителството, което за повече от 1,1 млн. или над половината български пенсионери се оказа намаление, а някои от останалите получиха невероятните 49 стотинки повече, вместо по 100 лева отгоре, кашата ще стане пълна.




Във всеки български парламент има „политически номади” или иначе казано – хора, които сменят партийната боя срещу пари. В някои случаи депутатската душа върви по 50 000 лева, в други – по 100 000 лева, в трети – по 100 000 евро, а има и такива казуси, при които чрез информация от НАП, МВР, службите или прокуратурата става и без инвестиции.




Засега най-печеливши се оказаха депутатите от групата на Бареков в парламента 2014 – 2017 г., които месеци наред получаваха по 100 000 лв. на калпак, за да изменят на лидера си.




Този парламент обаче ще бъде новатор, ако има покупко – продажба на народни представители от управляващото мнозинство, тъй като досега винаги донори са били депутати от опозицията, като най-много напазарувани и изменили на лидера си в различните парламенти вероятно има в Атака,която вече е извън Събранието.


 


Илиян Костадинов


 


 


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей