22.12.2008 10:12

4 квартала остават на сухо днес

Видян 1086 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

4 столични квартала остават без вода днес. За 12 часа кранчето ще спре в „Лозенец“,  „Симеоново“, „Витоша“ и „Гео Милев“, съобщиха от Софийска вода.


Вода в тези райони няма да има цели 12 часа, от 9.00 ч. до 21.00 ч. Това се налагало заради ремонти на улични водопроводи и в четирите квартала. В „Лозенец“ ще бъдат засегнати домакинствата, които са в района между ул. „Златовръх”, ул. „Стоян Михайловски”, бул.”Пейо Яворов” , ул. „Кричим” и от ул. „Якубица” до ул. „Златовръх”, по ул. „Бигла” от ул. „Бабуна планина” до ул. „Златовръх”.


В столичния квартал „Симеоново“, за чиито проблеми с електроснабдяването вече писахме, ще пресъхнат чешмите в района на ул. „Симеоновска„ - от ул. „17” до ул. „Божур”, където вода няма да имат 5 жилищни блока с номера - 14, 15, 16, 17, 17А, 18. 


В район „Витоша“ без вода ще е частта между ул. Марин Големинов”, ул. „111” от ул. „105” до ул. „104”, ул. „103”, ул. „Димитър Ненов” и по ул. „Нарцис” от ул. „201” до ул. „106”. В кв. „Гео Милев“ ще преглътнат неудобството живеещите между ул.”Манастирска”, ул. „Николай Коперник” и ул. „Гео Милев”. Ако ремонтните работи продължат повече от 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски, съобщиха от дружеството. При необходимост в „Лозенец“ такава ще се появи на кръстовището на ул. „Златовръх” и ул. „Кораб планина”; в „Сименовоно“  на ул. „Бор” и ул. „Витошки езера”; в кв. „Витоша“ – на пресечката на ул. „Нарцис” и ул. „Димитър Ненов”, и в кв. „Гео Милев“ - на кръстовището на ул. „Манастирска” и ул. „Николай Коперник”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще Ви удовлетворява само най-доброто

Днес ще Ви удовлетворява само най-доброто. Самите Вие