Свързани новини

23.10.2020 10:51

3% симптомни, 33% от тестовете са фейк: д-р Г. Тодоров

Видян 7685 пъти | Коментари 3
Гласували 6 рейтинг: 4.1667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лабораторният лекар Г. Тодоров съобщи:


"След вчерашния брифинг и срещи здравия разум следва да отчете следното: 1. Ангел Кунчев, е решил да ни мъчи, с маските и условията към нас за носене на открито, защото призна , че не предпазват, а са част от мерките, тоест от замисъла да ни показват, че те са на власт и не им пука, освен за собствената си наслада- това е садизъм, т. мизантропия и част от медицинския фашизъм. Заповедта за маските, ще бъде обжалвана в най-кратки срокове, като макар да я отменят, ще сме морални победители ние!


2. Отново се оправдаваха, като убеждаваха, горките уплашени и неподготвени журналисти, колко са добри ПСР тестовете, като самите производители декларират около 67% надеждност. И така с над 33% съмнение, вкарваме под карантина, плашим малосимптомните хора така че да влизат в болница. Това е пак проява, на поредната лъжа за тестовете, възможността на лабораториите и 1200 лева на болен по клинична пътека. САмо че никой не казва броя на симптомните - казвам ви го аз под 3% хора с поне 2 симптома на ОРЗ.


3. Министърът след среща с ръководителите на заведенията , реши да разреди местата в тях, като не се сети , че някои от тях няма смисъл да отварят така. И с никакъв тест или наука не доказа , че това би помогнало. Което говори за разредениет му знания по хигиена и медицина като цяло.


4. Върха на глупостта - заповедта на Ангелов за поведението на карантинираните за 10 дни - всички контактни лица , на доказан случай. Особено човеконенавистна и особено фашизоидна е т.7 Да водят ежедневни бележки за лицата, с които са контактували, типа и продължителността на контактите си по време на периода на проследяване или мястото, в което са посочили, че ще пребивават за посочения в предписанието срок, Стимулира се доносничеството, и от тук нататък не е далеч момента, в който да докладваш за контакни да стане в лов на хора. Най-ужасното е че карантините доказано не работят, а така се ограничават на хората свободите и правото им да общуват, основните хуманни действия заради , които имаме общество. Приятен ден на всички и се гответе за още смехотворни глупости от властта!"


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 28.10.2020 22:39

    "Особено човеконенавистна и особено фашизоидна е т.7 Да водят ежедневни бележки за лицата.." един вид стимулират доносничеството което е запазена марка на нашата страна но и на либералната демокрация по света от където идва целия проблем.

  • 002 Anonimen 23.10.2020 19:49

    наблъскаха ги с грипни ваксини, от които много хора се разболяват и после ги обявяват за ковид

  • 001 Anonimen 23.10.2020 16:55

    От давна е известно, че тестовете са компроментирани още в произодствен процес, а маските пълна бутафория и развъдник на бактерии. Всички безумни приказки са за сплашване и паникьосване на населението в момент на последно милиардно ограбване.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей