Не забравяме, че в тези данни влизат не само случаите от понеделник, но и незаписаните към статистиката за уикенда.

Свързани новини

26.07.2022 09:26

2985 с К19, всеки трети тестван

Видян 774 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Рекордните за последните няколко месеца 2985 души бяха записани като новозаразени с коронавирус19 към 0 часа във вторник. Не забравяме, че в тези данни влизат не само случаите от понеделник, но и незаписаните към статистиката за уикенда.


Неприятното е, че това е на практика всеки трети от тестваните 10653 души. 12 са починалите, като три-четвърти от тях не са ваксинирани. Добрата новина е, че в интензивни отделения са едва 44 души, т.е. те остават в едни и същи граници от миналата седмица. Оздравелите са 1432, а активните случаи на К19 в страната са 20081 - в пъти по-малко от предишните вълни.



Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 вън от СЗО 26.07.2022 12:41

    Отново натиснаха копчето на нашите здравни убийци и почнаха с античовешката психоза и ментален натиск. Почти никой не вярва на стъкмистиката, напротив все повече се убеждават, че вредните ефекти от наложените с натиск по незаконен начин течности започват да се проявяват и не се знае до какъв за здравето изход ще доведат. Как не се усетиха, че няколко години не могат да лъжат хората и да си правят експерименти с тяхното здраве в името на печалбата. СЗО като НПО защитава интересите на производителите на ваксини и изобщо не и дреме за здравето на хората.Задължително трябва да излезем от това НПО на фармамафията, което работи в интерес само на производителите на ваксини

  • 002 Anonimen 26.07.2022 11:53

    нашите политически проститутки къде са били и защо са пропуснали тези важни моменти от превръщането н обществото в заложник на шепа психопати? 24 май 2022 – членът на европарламента Кристин Андерсън каза следното за този договор: -колонизация на всички държави – безусловната власт на една организация „Договорът дава на СЗО правомощия над всички държави-членки без право на глас в националните парламенти. Това означава край на демокрацията и началото на световното управление!”

  • 001 сзо убийци 26.07.2022 11:51

    Как така министърът на здравеПОГАЗВАНЕТО не знае, че Тома Томов и Катя Ивкова от международния отдел на МЗ са подписали от името на България участието в преговорите за Глобалното пандемично споразумение? Глобалното пандемично споразумение ще отнеме властта от политическите проститутки в държавите и те ще станат излишни. Ние, хората, нямаме право да допуснем тази частна организация да ни направи заложници на болни мозъци за които лечение няма.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби