Предстои да бъде изяснено дали адресът е бил "депо" за нелегални имигранти, откъдето те са извозвани към българо-сръбската граница.

Свързани новини

14.10.2022 10:37

26 нелегални мигранти са заловени в София

Видян 1019 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

26 нелегални мигранти са заловени при полицейска акция рано тази сутрин на улица "Царибродска" 65 в София, предаде БНР.Хората са от Сирия, Ирак и Мароко.


Мигрантите ще бъдат отведени в Трето РПУ в столицата. След като бъдат снети техните обяснения, те ще бъдат откарани в някой от мигрантските в центрове - на Агенцията по бежанците или на МВР в София.
По случая е образувано досъдебно производство.


Предстои да бъде изяснено дали адресът е бил "депо" за нелегални имигранти, откъдето те са извозвани към българо-сръбската граница.


В последните няколко месеца сред задържаните има все повече мароканци. Експерти коментират, че причината за това е, че западноевропейските държави да са засилили мерките за сигурност в Средиземно море, а мароканците пътуват до Турция без ограничения и оттам атакуват с българо-турската граница


Трафикантите през последните месеци са сменили тактиката си и карат мигрантите до София или директно до Сръбската граница, а не както преди - да ги изоставят на АМ "Тракия", коментират още експерти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец