2023 година ще мине под знака на числото 7
01/13

Свързани новини

31.12.2022 08:12

2023: Изпитания от съдбата и нищо не е, каквото изглежда

Видян 33459 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


2023 година ще мине под знака на числото 7. Това е номерът на съдбата. Наричат я Божествено число, защото е многократно използвано в Библията. Но то никак не е лесно и просто в нумерологията.


Седмѝцата означава изпитания от съдбата. Също така годината под нейния знак се тълкува в нумерологията така: „Нищо не е такова, каквото изглежда”. Нито лошото е толкова лошо, нито доброто е толкова добро.


Да се надяваме това да означава, че войната в Украйна и икономическата криза няма да бъдат толкова тежки изпитания и няма да продължават през всичките 12 месеца на 2023 г.. Но в същото време едва ли трябва да храним особени очаквания светът да стане по-добро място точно през 2023 г.


Чудесен символ за Седмѝцата е съдбата на човек, роден под нейната „звезда” – Тодор Живков. Започва пътя си като нелегален, един ден е обкръжен от полицията и мисли да си тегли куршума, спасява го в комуната си бащата на Бялото братство Петър Дънов, после става милиционер след преврата на 9 септември, кмет на София, от последен се превръща в първи секретар на ЦК на БКП, прави вътрешен преврат срещу фамилията Димитрови – Червенкови, която управлява България в първите 12 години соц, но не я унищожава, издигналият го и свален от него Вълко Червенков дори кумува на сватбата на дъщеря му. Възцарява се за 33 г. в България, но на всяка кръгла годишнина губи най-скъп човек – за 60-ата – жена си Мара, за 70-ата дъщеря си Людмила, после губи и властта, на свой ред свален с вътрешен преврат от своите храненици, които е направил хора, богати хора.


После е пратен зад решетките. Съден е. Накрая изненадващо е оправдан и почива тихо и кротко в леглото си. „Нищо не е каквото изглежда, нито хубавото е толкова хубаво, нито лошото – толкова лошо”, нали?


Родените под знака на неговото число, например на 7 септември като него или на 27 юли като депутата Делян Пеевски, през 2023 г.ще имат отлична година за бизнес, минаваща под девиза: „Борба за лична кауза”. Ще имат преместване, много пътувания, друг от характерните белези на числото 5, под което минава личната им година (2+7+7=16, където 1+6=7, а 7+7=14, където 1+4=5).


Други късметлии на 2023 г. са Единиците, каквито са Лили Иванова (24 април,т.е. 2+4+4=10 или 1+0=1, заедно с годината Седмица излиза 1+7=8 ), Бойко Борисов, Слави Трифонов, защото на тях пък им се дава най-добрата за правене на пари и постигане на успехи година 8.



При нея, както при всяка цифра, има и тъмна страна – от много късмет човек може да попадне в лабиринт. Във всеки случай символът е, че човек върви към изход, въпросът е намира ли верния път. Или се губи?


За родените с число 2 – например на 10 януари, 2 септември или 25 април, които трябва да са доволни от своята 2022 г. - 8-ица, новата година е на сътресения – може емоционални, може други, но и на приключване на цикъла, защото носи последния номер в него – 9.



Все пак не бива да се обезкуражават, понеже, ако си изиграят правилно картите, тя може да им донесе слава и пари. Ролята на духовни водачи също ще им приляга през 2023 г., изобщо – търсенето на духовното пред материалното начало е важна за тях задача, за да си постелат добре за следващия 9-годишен цикъл, който за тях започва от 2024 г.


Тройките, тези „манекени на сцена”, каквито са много творчески личности като Брад Пит – 18.12 или Стинг – 2.10, а ако искате и Кирил Петков – 17 април, са точно в ролята на начеващи нов етап в живота си, който ще приключи чак през 2031 г. Именно те ще имат 2023 г. под знака на Единицата. Тя е отлична за старт на нови проекти, бизнеси, връзки, за купуване на дом или за сключване на брак.



Астролозите биха добавили – ако е възможно всичко това да не става преди 12 януари, докогато Марс е ретрограден, или още по-добре до 19 януари – крайната дата на ретроградността на Меркурий, който се обръща точно преди Нова година – на 29 декември 2022 г.



Пак според астролозите е добре стартовете да се насрочат до средата на май, когато Юпитер – планетата на късмета, наградите, парите, е в Овен, където влиза баш на Игнажден 20 декември.



Трябва да знаят също тъмната страна на Единицата: „Тежка е царската корона”. Нещата може да не се получават бързо и веднага, но с постоянство, воля и вътрешна сила и убеденост, ще станат с тайминга на Господ.
Четворките – хората с най-трудно число от всичките 9, такива като родения на 30 януари Димитър Бербатов или Юлиян Вергов – на 15 юли, ще имат интересна 2023 г. За тях тя е Двойка, което ще рече „Раздяла за добро”.



Има мъдри хора, които казват, че всяка раздяла е за добро, което май не е 100% вярно, но има и раздели, които наистина са за добро. Друг от кодовете на Годината Двойка е „удвояване на парите и успеха”, ако добре си изиграят картите. Тя идва за лека отмора, за „чилване” след трудничката Година Единица.


Хората, родени под знака на числото 5, като например Ахмед Доган (29.03), ги очаква година под светлините на прожекторите или на дърпащи конците на онова, което става под светлините на прожекторите – Тройка. Това е време за забавления и изяви, но не и за особени успехи в бизнеса, ако се вярва на кодовете на числата.



Онези, които са родени с лично число 6, какъвто е президентът Румен Радев ще имат най-трудната от 9-те години в своя цикъл, тъй като попадат под вибрациите на цифрата 4. Тя изисква поставяне на основи и/или изграждане на стени, минава под мотото: „Залудо работи, залудо не стой”. Тя възнаграждава труда и осигурява трамплин за следващата успешна в бизнеса година 2024, която за тези хора минава под знака на Петицата.



Осмиците, големите късметлии на нумерологията, каквато би трябвало да бъде и родената под този знак – на 16.01 Корнелия Нинова, имат противоречива година.


От една страна, това е цифрата, която води Любов, приятелство, добри неща. От друга страна обаче, тя има тъмна страна: „Проблеми с близки хора", даже смърт на близки или образно - на отношения, на връзки. Двете й лица са сякаш съединени в друг от символите, типични за Шестицата като белег: хазарта.


Деветките  - например родените в деня на преврата 09.09,  или на датата на Наоми Кемпбъл 22.05, винаги имат за годишно число символа на годината – т.е. през 2023 г. са в Седмица. Вече я характеризирахме: нищо не е такова, каквото изглежда – нито хубавото е толкова хубаво, нито лошото е толкова лошо.



В зависимост от това дали те ще бъдат оптимисти и ще се придържат към второто, или пък са песимисти и ще се водят от първото, най-вероятно и съдбата ще им поднесе каквото им е писано. Хубавите им месеци са януари и октомври, успехът в бизнеса е през юли, да насрочат своите най-важни изяви за юни, а новите проекти е най-добре да ги стартират през март или декември. Но това е само, ако наистина много се налага. Нумеролозите винаги съветват, особено в бизнеса, човек да не си пробва късмета точно в година Седмица.



Не стартирайте нищо ново преди 19 януари



Астролозите предупреждават, ако е възможно нищо ново да не стартираме - независимо дали в бизнеса, в любовта, в областта на недвижимостите или други инвестиции, дори промени във външния си вид преди 12 януари, докогато Марс е ретрограден. Или още по-добре до 19 януари – крайната дата на ретроградността на Меркурий, който се обръща точно преди Нова година – на 29 декември 2022 г. Пак според астролозите е добре стартовете да се насрочат до средата на май, когато Юпитер – планетата на късмета, наградите, парите, е в Овен, където влиза баш на Игнажден 20 декември, деня, по който се познава новата година.



Март'23 е начало, октомври носи успех – точно за изборите


Годината Седмѝца е трудна, но това не значи, че не е успешна. Очертаващите се предсрочни парламентарни избори през март идват точно навреме – те са добре разположени нумерологично. Защото точно този месец идва под знака на Единицата – символът на начало. Ако са на 12 март, както се обсъжда обаче, тълкуванието може да бъде двусмислено: От една страна 4 е най-трудното число, а точно то определя този ден. От друга страна четворката поставя основи (но и стени).


По-добра дата е 5 март, защото е под знака на числото на любовта – Шестицата. 19 март е по-скоро лошо знамение за избори: 2 е знак за раздяла, сиреч на разделение, т.е. не може да се очаква кой знае какво от сформиран под този знак парламент.
Със сигурност редовните местни избори, които се очакват през октомври, са в идеалния месец под знака на Осмицата. Ако те са и 2 в 1, съчетани с нови парламентарни, лошо няма. 8 е числото с девиз: „Почукай и ще ти се отвори”. То носи много пари, късмет, успех, отговори на въпроси, както и добра енергия.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.01.2023 01:06

    България – 2 евро за работен час = 4 лева / час Германия – 12 евро за работен час = 24 лева / час Швейцария – 17 евро работен час = 34 лева / час Българите бъхтят цял ден за 4 х 8 ч.=32 лв., а швейцарците изкарват за 1 час!

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и