Свързани новини

02.01.2021 07:00

2021: Нумерологичният хороскоп

Видян 8421 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Родените под знака на числото 1 като премиера Борисов (роден на 13 юни – 13.06 или 1+3+0+6=10=1+0=1), като Слави Трифонов, като Лили Иванова ще имат лична година 6 (събираме цифрата на 2021, която е 5 с тяхната лична 1). Най-общо тя е свързана с успех в любовта или хазарта, но с тежки проблеми с много близки хора. Критични месеци на сътресения и завършване на фази за тях са март, когато трява да имаме парламентарни избори и декември, май, когато ще се разделят с нещо важно, август, а също октомври, когато е президентският вот.
Родените под знака на 2 ще имат трудна година 7. В нея нищо не е, каквото изглежда. Нито доброто е толкова добро, нито лошото е толкова лошо. Изобщо, поредна година на проверка в навечерието на следващата 2022 г., която за тях трябва да бъде най-добрата, поне финансово, от 9-годишния цикъл.
Родените под знака на числото 3 ще имат точно такава година – Осмица. През нея ни се дават най-големи финансови постъпления, но тя минава под мотото: Почукай и ще ти се отвори – тоест, нищо не пада наготово, трябва да го търсим, за да си го вземем. Поради силния Сатурн обаче, тази година може да бъде и Лабиринт – лутаме се и тъкмо мислим, че излизаме на светло, трасето рязко завива и се оказваме отново на крив път. Ако е така, поне следващата година е 9 и с нея завършва труден цикъл.
Родените под знака на 4 като Джо Байдън (20 ноември или 2+0+1+1=4) завършват 9-годишен период. Ако са се представили добре, годината им носи слава и пари, ако не е бил добър цикълът – емоционални сътресения. Това е година на финал във всеки смисъл на думата, на довършване. Принципно, не е добра за старт, какъвто най-вероятно Байдън ще има като президент на САЩ на 20 януари. Хубавото е, че поне месецът му при датата на инаугурацията е 1, който пък е символ на начало, а денят е 3 – в светлините на прожекторите, но вибрациите на годината винаги са по-важни.
Родените под знака на 5 като Ахмед Доган ще имат свеж старт под знака на Единицата. За тях е приключил цикъл между 2011 и 2020 г. – за реалния лидер на ДПС той беше най-силния финансов и „инфлуенсърски” в цялата му кариера, а


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Мишо Първанов 02.01.2021 16:05

    Анонимен, всичко е чудесно обяснено, на никого не е спестено нищо от доброто и лошото, ти какво искаш? Имаш ли изобщо някаква представа от нумерология? Известните личности са дадени като пример, за да бъде по-интересно за всеки да види кое число е и да си прави изводи. Да бъде предупреден кога да чака трудности и късмет. Аман от коне с капаци

  • 002 Петя Пенчева 02.01.2021 16:00

    Анонимен, ти четеш ли на български: за всички пише и трудното - за Борисов като гледам "критични месеци на сътресения", и доброто. Това са числа.

  • 001 Anonimen 02.01.2021 11:26

    Значи за Борисов, Доган, Пеевски и Фандъкова годината ще е мн.добра, а за Корнелия Нинова лоша....глупости на таркалета

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.