Напомняме, че България е изнесла без разрешение на ДАНС противотанкови управляеми снаряди, каквито произвеждаме в държавния ВМЗ – Сопот и това е едно от обясненията за смяната на 3-месечния и назначен от самата Нинова борд на огромното предприятие. Пресцентърът на повереното й министерство 4 дни мълчи по този повод и не коментира. А мълчанието е знак на съгласие.

Свързани новини

27.06.2022 17:37

2 сделки за оръжие „минали” без ДАНС, голям проблем за Кор. Нинова

Видян 6156 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


19 минути разкри сделка за доставка на оръжие за Украйна, която е „минала” през комисията за износ, оглавявана от Корнелия Нинова, без да има разрешение от ДАНС. Оказва се, че тя не е била единствена, разказаха пред 19 минути източници от върховете на властта. Става въпрос за два случая. Което прави проблемите на все още вицепремиера в оставка изключително големи.


 


Разбира се, както призна и премиерът в оставка Кирил Петков, не става въпрос за пряк износ, а за опосредстван, което има и много просто обяснение: небето над Украйна е затворено повече от 4 месеца, така че няма как самолети с военна продукция да кацат направо там, както беше до старта на войната на 24 февруари.


 


Напомняме, че България е изнесла без разрешение на ДАНС противотанкови управляеми снаряди, каквито произвеждаме в държавния ВМЗ – Сопот и това е едно от обясненията за смяната на 3-месечния и назначен от самата Нинова борд на огромното предприятие. Пресцентърът на повереното й министерство 4 дни мълчи по този повод и не коментира. А мълчанието е знак за съгласие.




Пламен Валентинов




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни