Свързани новини

14.12.2021 09:23

1г. живот за кабинета с криза през февруари и към Гергьовден: С. Дончева

Видян 9205 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Единственият бг астролог, който с невероятна точност позна и идването на коронавируса през 2019 г., и протестите от лятото и есента на 2020 г. и падането на ГЕРБ от власт през април 2021 г. Силва Дончева предсказва сложен живот и големи интриги в новото правителство, което може да изкара година, ако двете кризи, които тя предвижда по-рано, не го съборят. Тя е известна като черногледа, но много познаваща:
       
"Новото правителство на България беше гласувано от депутатите на 13 декември в 16.01ч..
Кои са основните акценти в звездната карта:
1. Линията на отношенията и коалицията Близнаци - Стрелец, която се явява асцендент - десцендент е в съвпад с линията Алдебаран - Антарес. Тази линия в астрологията се нарича

“линия на катастрофите”

С една дума, това което може да препъне кабинета е съюзът между партньорите, в случая между 4-те партии. Това, разбира се, е и символ и на недостатъчна самостоятелност.
Тази позиция е в унисон със Слънцето на новото Народно събрание, което се учреди на 3 декември 2021г. в 9.00ч. - спомняте си: затъмнение, съвпад с Антарес и разпад на Луната.
С една дума, Слънцето на Парламента е в гърба на новия Министерски съвет, така партньорите са и най-големите врагове - там е демонът Антарес, господар на конфликта, скандала и войната. Не очаквайте мир.
2. Това е Правителство на Пиара и връзките, може да го разглеждате като рекламна агенция или вид медия, или мрежова информационна система. Ще има изключително активна, дори агресивна комуникация с обществото,

ще се управлява главно чрез медиите,

те ще се превърнат в първа сила. Пропагандата, агитацията, разпространението и популяризирането на всякакви идеи ще бъде максимално активно и добре насочвано с нужния натиск и манипулативност - асцендент Близнаци и кулминация на Водолей с Юпитер, както и пълнеща се Луна в Овен в дома на идеите, връзките и комуникациите.
3. Разбира се, това ще се направлява от външна сила - Юпитер/Зевс се намира на върха на картата, символ на пътувания,

международност и изключително активна външна политика

и на реципрочното външно влияние, както и Сатурн в 9-и дом, също символ на външна политическа сила, а и самото Слънце в знака на Стрелец, който е силно ориентиран международно и като договори, и като влияние, и като двойнственост. Разбира се, в този Стрелец е и Антарес (алфата на съзвездие Скорпион).
4. Поради същите причини, ще има дълбоки промени и иновации в областта на дигитализацията, енергетиката и информационните системи, медийната политика и пиара.
Там обаче, където е силата, ще бъде и опасността.
Уран, който е ключова планета за Водолей, за съжаление може рязко да обърне колата. Уран е свързан с протести, стачки, демонстрации, инциденти, фалити, изненадващи новини, внезапен срив на имиджа и бърз обрат. Уран ще бъде


много опасен  около новолунието до Гергьовден 2022г.,



когато може да взриви ситуацията, както и в самия край на 2022 и началото на 2023г, когато ще фиксира тежко първата година от управлението и ще заложи “приятелски” капан, които може да обърне окончателно пътя в началото на 2023г.
5. Всъщност



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 14.12.2021 17:53

    Как 4 г, та толкова ли ще ги оставим да си развяват байрака и да изпълняват чужди нареждания и предателства? Най-много няколко месеца, золумите от първия им ден показват, че скоро ще стане мазало. Това са изпечени лъжци и обиграни тарикати, решили като маши да захлебят и те каквото могат

  • 004 Anonimen 14.12.2021 16:54

    Чипоноске,стига внушения и защита на нереза ББ,докога?

  • 003 Anonimna 14.12.2021 16:15

    Към "поредните престъпници": това личното ви име ли е или имате предвид цяла група ваши съмишленици? Щом престъпници наричат Радев "предател", това говори много положително за Президента, нека да предава такива там, където им е мястото!!!

  • 002 Anonimen 14.12.2021 14:03

    предател бил радев,друг път.каквото дойде това ще е.силва дончвеа е добра,но каквото ни е писано и дано изкарат 4г.на власт.

  • 001 поредните престъпници 14.12.2021 13:23

    Тези мошеници гастрольори са пласирани от външни сили да работят против интересите на българите и България. По всичко е видно, че ще са за малко, но ще опустошат и разрушат много и за дълго. Да не забравяме, че Радев като президент ги наложи и ги поощряваше в своите служебни министерства, а той е български генерал, който се оказа предател на Родината си и масон, работеш за братята си от ложата на свинаря Гергов

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с някои препятствия

Днес може да се сблъскате с някои препятствия, но