Свързани новини

11.01.2022 15:32

10 дни преди конгреса, БСП не знае ще го има ли, не готви и документи

Видян 1632 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Формално предстои конгрес на БСП, доколкото има взето такова решение на подпис. Реално няма никаква яснота обаче дали този конгрес ще се проведе. Подготовката за него е по-скоро повърхностна и техническа. Няма приети от Националния съвет проекти за документи, няма и работни органи за тяхното създаване. Проблем е и това, че тясното партийно ръководство все още за себе си не е решило дали да прави конгрес, дали да го прави сега и как точно да отиграе оттеглянето на оставката на председателя. Самата оставка е една голяма лъжа." Това заяви за News.bg Боян Балев, член на Националния съвет на БСП, по повод предстоящия Конгрес на столетницата.

"Корнелия Нинова заяви публично, че подава оставка и понася отговорността. Даже изреди някакви нейни грешки. Но нищо, нито в думите, нито в делата й не показва, че тя вижда някакъв проблем в резултатите на партията, както и някаква лична вина за тези резултати. Тя не отчита като своя грешка лошите отношения и противопоставянето с президента, дългото увъртане по темата дали ще го подкрепи, критиките срещу служебното му правителство по "опорки", идентични с тези на ГЕРБ и ДПС и скандалното и изказване между двата тура, което е в грубо нарушение на решението на Националния съвет за подкрепа на Радев и Йотова", допълни Балев.

"Въпреки тоталния срив в подкрепата, през април и юли не бяха сменени нито лицата, нито абсурдната платформа, която предвижда лява партия да въведе по-висока ставка за облагане на доходите от наемен труд в сравнение с тази, по която се облага корпоративната печалба


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог