Свързани новини

20.11.2020 15:11

№1 сме по К19-смъртност, 2.5 пъти над средното в ЕС

Видян 5988 пъти | Коментари 11
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България оглави класацията по смъртност с коронавирус на 1 000 000 души население. При нас коефициентът е 17,13 срещу 7,48 средно за Европейския съюз.


САЩ, които са водещи по заразност и летални случаи са с почти тройно по-малък индикатор. Последна в класацията с най-добър резултат е бившата ни посестрима от соцлагера, неразбила здравната си система Словакия- далеч под 0,4 в Швеция,която е трета от добрата страна.


Бившите съветски републики Естония и Латния също са супер, Германия е с почти 6-кратно по-малък индикатор от нашия. Съседна Гърция е близо 3 пъти по-добре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 21.11.2020 20:07

    Когато све останали много малко, почти на ръбана изчезване, могли сме да възстановим човешкия вид ако сме били на едно място. Но не сме били - тези 5-6хил. са били пръснати по цялата планета. АкоДжейн е в Лондон, а Джон в Африка, те не могат да се срещнат да се възпроизведат. И тогава сме се смесили с макаците. Не мога да кажа това добре ли е или не и дали сме могли да оцелеем без това смесване. Заради макаците имаме осем кръвни типа протеини - 4 с положителен, 4 с отрицателен Rh.Проводник е станала 0-кръвна група.Нота Бене: Приматите имат САМО 2 кръвни групи. Генетичната разлика между хората и макаците (полу-примати, имат опашка)не е толкова голяма за да не могат да се възпроизведат помежду си, но твърде голяма за да дадат здраво поколение. От тази гледна точка, гените ни са несъвместими и както казахме,тази несъвместимост е причина за над 3 хил. авто-имунни и генетични заболявания.Обърнете внимание, ПРИМАТИТЕ НЯМАТ автоимунни заболявания - няма шимпанзе, горила, орангутан с диабет, шизофрения, множествена склероза и пр. Маймуните живеят до 40г, естествената продължителност на човешкия живот е 120г. Смесвайки се с макаците, ние скъсяваме тази продължителност на живота. С патериците на медицината усряваме да доживеем средно до към 80, и то не в много читав вид. Освен това, сме загубили много човешки способности и умения - владеели сме телепатия, може ли сме да си четем мислите,познавали сме антигравитацията, самолечение с концентрация на мисълта ни върху увредения орган, съзнателно излизане от собственото ни тяло в квантова реплика и още много. За десетките хил.г. гените на полуприматите са проникнали почти в цялото човечество. Ной-малко са засегнати японците защото са изолирани и не приемат мигранти.Именно за това те живеят най-дълго, а не защото се пранят с морски продукти. Между 85-90% от човечеството е с абонамент за хронични заболявания. При нас българите - около 97%.Това е една от причините да бъдем най-болната и най-бързо изчезваща нация в Европа.

  • 005 Anonimen 21.11.2020 13:25

    Последните доказани подобни катаклизми са преди: 72 000г. - изригва вулкана Тоба, цялото население на Земята остава между 5 000-6 000 души, повече мъже. За това има повече хаплогрупи от митохондриални. 60 000г. 48 000г. 36 000. - загива високо развита цивилизация в Америките. Следствие на субдукция на тихо-океанската плоча, много крайбрежни селища са погребани под Андите. Образува се езерото Тити-кака. Индианските легенди разказват как за часове са се образували планини и долини. 25 000г 12 000г. - това вече го знаете. Аз лично подозирам и съвпадане с циклите на Миланкович - в нашето полукълбо екватора отива на юг, от среща - север. Изригва вулкан в Германия, долината Ла Манш, става Ла Манш, Босфора става пролив, Черно море от сладководно езеро става море, Сахара от плодородна долина - пустиня от довлечения от цунамите пясък,образува се Мъртво море, Япония от архипелаг остава на острови и пр.

  • 004 Anonimen 21.11.2020 12:57

    Първо по темата: Българите, всъщност много голям % имат несъвместими кръвни протеини, а това води до букет от автоимунни и генетични заболявания (автоимунните и генетични заболявания са към 3 000, някои от които все още не диагностицирани като такива). Една вирусна инфекция понижава имунитета. Към това се добавя и отслабналото с 25% магнитно поле на Земята, което ни пази от космическите лъчи.Здравият индивид ще се приспособи, но хората с тежки хронични заболявания не могат. 002 Да вирусът е създаден за депопулация, но се очакваха по добри резултати. До 2030 населението на планетата трябва да се намали до 50%, а след 2050 трябва да останат 500млн. Виж плана Камелот. Ние сме на тази планета като човешка ЦИВИЛИЗАЦИЯ много милиони години. Обаче, на Земята има циклични катаклизми - на всеки 12 - 12.5хил.г Слънцето преминава в състояние на микро-нова, когато звездата ни изхвърля отпадъчен материал под формата на плазмени джетове, изригвания 100 пъти по-мощни от обичайните в слънчев максимум. Насочени към Земята дори за секунди разтопяват камъка на стъкло защото температурата е между 8 - 12 000С. Явлението се съпътства от активиране на земното ядро, мощни движения на тектоничните плочи, земетресения над скалата на Рихтер, изригване на вулкани, цунами по 500-600м, и вятър с подобна скорост, хаос при магнитните полюси и много слабо магнитно поле.Ако микро-нова съвпадне и с дпуго циклично явление, напр. циклите на Миланкович, God save the mariner! Знам го защото съм нещо като кръстоска между Ванга и Е.Кейси, (по-вече Кейси) но в образовано издание и защото чета научно-популярна и не толкова популярна научна литература от ърли тиин и не мирясвам докато не разбера как функционират нещата. Илуминати го знаят от запазената книжнина във Ватиканската библиотека. Защо мислите е създадена Банката със семена, коята се пази в Норвегия, защо се строят подземни градове с етажно отглеждане на плодове и зеленчуци, със собствени енергийни и водни източници.Гледах едно видео - подземен град с височина към 200м, със специални покривни прозорци от специално стъкло, което е по-добър изолатор за гама-лъчи от оловото и бетона. Няма място за всички - подземните градове по света не могат да поберат и изхранят повече от 500 000 000 души.

  • 003 Anonimen 21.11.2020 12:14

    Ясно се вижда ,че Швеция без да е провеждала тъповати мерки е в дъното на таблицата! България е традиционно на първо място по смъртност, така ,че тази таблица не е показателна за нас изобщо.

  • 002 Anonimen 21.11.2020 11:30

    Много обичат хората от кръга световен ред,да казват на хората,че всичко което противоречи на тяхната истина е Теория на конспирацията,защото не искат самата истина да излиза на яве.И така хилядолетия човека живее с техните истини-тоест-лъжи.Примери нали знаете могат да се дадат във всяка област.Този щам-Ковид19-който спокойно може да се нарече ЛОВИД19,е създаден в лаборатория-и не съм чул и прочел достоверна информация доказваща за обратно твърдение.Пуснат е още през пролетта на 2019 година на военно учение в Китайско море,като не завършен щам-или 1 -ви етап,както искате така го разбирайте.Сега през месец септември-октомври е пуснат модифициран-втори етап,който наистина заразява и убива много повече хора,следва -трети модифициран щам през януари-февруари,който ще засегне и децата,за съжаление.И тогава всички ще се уплашат,наистина и ще се стигне до размирици в целият свят.И тогава вече спасителната ваксина,която разбира се е предварително готова,защото знаем,че създаден щам в лабораторни условия не се пуска ако няма предварителен антидот-ваксина,ще се слага задъжително и по принуда на хората по света,и който не иска ,няма да може дори хляб да си купи,а камо ли да се придвижва до определено място.ЕТО ТОВА Е ЦЕЛТА_ИСТИНСКАТА.Справка милиардерчето БИЛ ГЕЙТС,на форум за новия свтовен ред-изказването му"Със съвременни медицински способи трябва да се намали населението на земята с до 15-25%,заради невъзможноста да се изхрани населението и подобни ИДИОЩИНИ".Ето ви сега една Теория на Конспирацията.Ако искате вярвайте,ако не искайте,не вярвайте.Съня в който спи човечеството е дълбок,но започна да свършва и човека взе да се пробужда.Колко бързо ще се събуди,зависи само от него,тоест от нас.И когато видите голяма картина,хора няма никак да ви хареса,и се надявам тогава наистина да изметем тези ИДИОТИ от сцената на живота на човека.Да не говорим за психическата картинка на хората-лудоста която ги очакава.НО,винаги има един който решава накрая -БОГ.Няма да им се получи замисъла както те си го искат,НЯМА.Ще има противодействие-не се плашете,гответе се за това,със силата и достойството на всеки човек.

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния