Свързани новини

03.09.2019 09:36

1,8 млн. лв. ще струва ремонтът на моста на АМ Струма край Дупница

Видян 1495 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ремонтът на съоръжението на АМ „Струма” при Дупница ще струва около 1,8 млн.лв., обяви в предаването „Тази сутрин” по bTV председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” Георги Терзийски. По думите му, от АПИ не са давали разрешение за съхраняване на боклуци под съоръжението.


Георги Терзийски обясни, че клипът, разпространен от община Дупница, на който се вижда струпването на нови отпадъци под съоръжението, е от деня, в който собственикът на терена предявил претенции, че това са негови материали и от АПИ могат да ги увредят, ако ги транспортират.


„След негов сигнал до правоохранителните органи бяхме принудени да спазим закона и да върнем материалите, които той да извози до сметището в Костинброд”, обясни щефът на АПИ.


Той беше категоричен, че от агенцията не са давали разрешение за съхраняване на боклуци под съоръжението. Вчера на срещата с представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството е взето решения как да се принуди собственика да изчисти терените.


Нямам информация АПИ да е давала разрешение или становище за това, около съоръжението да бъдат съхраняване такива материали, заяви Георги Терзийски. Той посочи още, че АПИ изгражда и поддържа пътища, а не изпълнява дейности по управление на отпадъците.


За увредения мост на магистрала „Тракия” председателят на Управителния съвет на АПИ обяви, че това е след инцидент през 2017 г.. По думите на Георги Терзийски мостът е включен в плановете на Агенцията за ремонти.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и