Свързани новини

02.12.2021 12:56

16 от 19 омикрона в Ботсвана са БЕЗСИМПТОМНИ, а 3 са с „много леки” симптоми: Ройтерс

Видян 4739 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Ботсвана, смятана за родината на новия щам омикрон, 16 от 19 регистрирани случая с него са безсимптомни, а 3 са с „много, много леки симптоми”, съобщи пред агенция Ройтерс Памела Смит – Лоурънс – директор на дирекция в Здравното министерство на южноафриканската държава. Според нея дамгосването на страната като „нулева площадка” на омикрон и блокирането й по въздух от света е несправедливо. Тя допълни, че 4 чужди посетители на страната, които са били на дипломатическа мисия, са дали положителни тестове и имат новия щам. Те са част от регистрираните вече 19 души с него. Пристигнали са на 7 ноември и са тествани на 11 ноември. Това са 11 дни преди огласяването на мутацията на коронавирус19. Директорката в Здравното министерство на Ботсвана каза още, че ще трябват 2-3 седмици, за да бъде дадена ясна картина за омикрон на база опита на страната, която първа се сблъска с него.


Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Етапи на ваксинацията според главния ваксинатор на страната Ангел Кунчев от ГЕРБ: 02.12.2021 16:27

    1. „Ваксинираните хора не се заразяват.“ 2. „Ваксинираните се заразяват, но не се разболяват“ 3. „Ваксинираните се разболяват, но леко“ 4. „И ваксинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение“ 5. „Ваксинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират“ 6.“Ваксинираните умират, но в лека форма“ 7.“Ваксинираните умират мъчително, но с чиста съвест“ 8.“Ваксинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат“ 9.“Умрелите ваксинирани не боледуват в рая“ 10. Ако човек е бил убоден с течността, получил е зелен сертификат и се е разболял от коронавирус, това означава, че той ... си е купил този сертификат.

  • 002 Anonimen 02.12.2021 15:58

    https://www.youtube.com/watch?v=CIKb8J8GfIU

  • 001 Anonimen 02.12.2021 13:22

    the European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, and they are now reporting 31,014 fatalities, and 2,890,600 injuries, following COVID-19 injections through November 20, 2021.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.