Свързани новини

20.04.2021 14:16

Борисов и Нинова като коалиция: тя цепи новото мнозинство, той „разкрива” легенди какво бил искал от Станишев, когато е била негов депутат

Видян 13689 пъти | Коментари 21
Гласували 6 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 14 часа на 9 юли бяхме десетина души пред президентството на първия протест, организиран от Отровното трио, след като прокуратурата безпрецедентно нахлу в офиса на държавния глава. Станахме петдесетина към 15 часа. Там сред първите бяха сегашните депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян с приятеля им проф. Минеков, двама души от 19 минути и още няколко ентусиасти. Понеже не видяхме издигналата за президент Радев Корнелия Нинова на мястото на събитието, а това беше супер нелогично – най-меко казано - я „юрнахме” да пристига – пазим си кореспонденцията по телефона. Вечерта, вече с подкрепата на близката до Демократична България организация Правосъдие за всеки хората на площада вече бяха хиляди. Сред тях и Нинова с част, далеч не с цялата, както твърди, парламентарна група на БСП. Бяха и сценаристите на Слави, чиято телевизия 7/8 предаваше нонстоп от мястото на събитието повече от 100 дни, а Нинова твърди, че е „факт”, че не са били. При това тези хора по онова време още нямаха регистрирана партия.


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Това са истинските факти! Имаме и снимки от събитията! И ги прилагаме, освен, че си пазим телефонната комуникация, която доказва кой какъв е и защо такъв е.
Защо й е на Нинова днес хем да нарича „партии на протеста” партията на Слави, която в същия ден заяви, че подкрепя за правителство, партията на Мая Манолова, към която има силно негативно отношение и сама го е декларирала неведнъж, и Демократична България, хем не били протестирали, колкото БСП.
Хората с гласуването си показаха кого смятат за статукво, а кого за изразител на духа на протеста на 4 април. Това са фактите: БСП получи най-малко гласове в цялата си 75-годишна история на явяване на избори след Втората световна война (преди това десетилетия е нелегална), половината на изкараното на миналите избори. Самата Нинова дори не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 021 Иван Тодоров вместо редакцията до тъпия анонимник 25.04.2021 23:41

    Каква клевета като са прости факти? Тя да внимава нея да не я засъдят за старите й дела и документи, че май има едни разследвания в прокуратурата подготвени. Като я почнат от Пловдивския панаир.....

  • 020 До Редакцията 24.04.2021 11:25

    Нинова е като трън в петата на психодесните. Вестникът ще я клевети, докато не бъде съден.

  • 019 Никола Траянов 21.04.2021 23:52

    Отхвърлянето на електронното гласуване и вотът по пощата на ГЕРБ и БСП заедно плюс ДПС слага точка на всички тъпи коментари за кого играе Нинова. По делата се познава, както правилно са написали авторите от 19 минути

  • 018 Редакцията до Васил Марков, адвокат - тук парадайз 21.04.2021 17:17

    Огромно мнозинство гласува новия председател на парламента и първите предложения. С кое Нинова е спряла мафията - с това, че заедно с ГЕРБ си гласуваха екостикерите за 300 000 000 лв. за червения депутат Кънев ли на финала на миналия парламент? Оставете думите и лъжите. Гледайте фактите. Те са, каквито са описани. Освен това, какви претенции имате за анонимност, когато сам се криете. Подпис на текста няма, уважаеми господин Марков, защото е разработен от екипа - 2-ма души на място и 4-ма души в редакцията.

  • 017 парадайз 21.04.2021 13:14

    Интересно, защо няма автор този епичен материал, че и продължение с документи чакаме. Само не разбрах чие единство разцепва Нинова. Това на орел, рак и щука при "мутрите"още от първите дни ли? Или между трите "нови" партии, които нямат нито едно публично появяване заедно, а някои дори никакво. "Разцепване" от Нинова ли наричате тяхното двойно гласуване против стопирането на мафията? Кой в случая подкрепи герб да продължава да разпродава България? Нинова или новите/стари мутри, наричащи себе си партии на промяната? Не подценявайте избирателите. Те търпеливо и мълчаливо, но внимателно наблюдават.

  • 016 Тодор Митов 20.04.2021 22:47

    Откъде Нинчето извади 1 000 000 лв. за своята кампания на партийните избори - по декларация няма пари? Да не е от Баце?

  • 015 Петър Пенчев до Вълкодав 20.04.2021 22:44

    Нормалният лидер, както е написано, приобщава, не търси врагове. Нинова е човек БЕЗ ПРИЯТЕЛИ. Което е показателно. Човек, който не може да комуникира нормално. За съжаление от това пострада нашата партия. Рекорд по най-малко гласове от 75 години. Това не е поражение. Това е разгром. Който не си дава сметка, не желае доброто на БСП. Всеки що годе интелигентен човек го разбира и без думи

  • 014 Бойко Борисов 20.04.2021 22:43

    Идеална ни е - да не я сменят, ще загроби БСП. Затова си е взела и гробар за пиар.

  • 013 Вълкодав 20.04.2021 22:41

    Щом враговете вият като вълци на месечина срещу г-жа Нинова, значи тя е на прав път и не трябва да се отклонява от него. Народът ще я защити, а на вълците им иде крят, ще умрат от глад и злоба.

  • 012 Бойко Борисов 20.04.2021 22:32

    Идеална ни е - да не я сменят, ще загроби БСП. Затова си е взела и гробар за пиар.

  • 011 Тони Кръстев 20.04.2021 22:31

    Че е мъжка, мъжка е, но с момиче няма общо. Как да не е зависима - изброени са бизнес-коалициите с ГЕРБ за последната половин година на миналото НС - общо 800 000 000 лв. Всеки взема своето от тях, ясно е, освен обслужените олигарси. Толкоз просто и логично по Вапцаров. Зависимостите пък са много и са ясни: Валентин Златев, Румен Овчаров, прокуратурата. Много хора я държат с много неща, както и мъжа й. ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ ГО РАЗБРАХА И НЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ. ОСТАНАХА ПОД ПОЛОВИНАТА. ЩЕ СЪСИПЕ БСП, УСКОРЕНО СЕ Е ЗАПЪТИЛА НАТАМ.

  • 010 Тони Кръстев 20.04.2021 22:31

    Че е мъжка, мъжка е, но с момиче няма общо. Как да не е зависима - изброени са бизнес-коалициите с ГЕРБ за последната половин година на миналото НС - общо 800 000 000 лв. Всеки взема своето от тях, ясно е, освен обслужените олигарси. Толкоз просто и логично по Вапцаров. Зависимостите пък са много и са ясни: Валентин Златев, Румен Овчаров, прокуратурата. Много хора я държат с много неща, както и мъжа й. ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ ГО РАЗБРАХА И НЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ. ОСТАНАХА ПОД ПОЛОВИНАТА. ЩЕ СЪСИПЕ БСП, УСКОРЕНО СЕ Е ЗАПЪТИЛА НАТАМ.

  • 009 ПЕНСИОНЕР 20.04.2021 22:01

    Жалки,ама много жалки ТРОЛОВЕ.Оказа се,че Нинова е най-мъжкото момиче в този Парламент и не само в този,знаете го много добре и всички гракнаха върху нея.Думата последователна най-много приляга на нея.Да не си я присвояват и други лидери на партии,защото се оказа,че не е така.Говорят се клишета,че била от статуквото,че ДБ и ИМВ,не са от статуквото.И това не е вярно.За кое статукво става въпрос?В крайна сметка ще излезе,че само тя не е зависима от никой.

  • 008 Г-жа Лъжа 20.04.2021 21:42

    Нинова е толкова жалка, че пуска тролове, когато види, че хората пишат истината. Ами да, госпожа Лъжа е тя.

  • 007 Снежана Арсова 20.04.2021 21:39

    Каква злоба - хората посочват факти като свидетели, показват снимки, притежават записи - аман от тъпи анонимни тролове

  • 006 Мишо Първанов 20.04.2021 21:38

    БСП сме 80 000 души, не е 1 Нинова, която както отлично знаем е човек и приватизатор на Костов

  • 005 Anonimen 20.04.2021 18:01

    Злобата Ви към БСП и Нинова прави писанията Ви жалки и тенденциозно неверни. Зад нея стоят редовите членове на партията. Номенклатурата загубила лостовете на влияние в обществения живот вие от ужас, че е далече от далаверите с ГЕРБ. Не бъдете трубадури на девалвирала настояща и минала номенклатура на БСП. Новото има шанс и право да е начело.

  • 004 Тихомир Томов 20.04.2021 16:44

    Станишев не е Българин . Еврейско творение от Украйна ,пиявица без един ден трудов стаж !

  • 003 АБЕ, „ПАРТИЙО НА ПРОТЕСТА“ 20.04.2021 16:39

    Кречеталото Мая Манолова, която насипва купища трафаретни лозунгови думички с хиляда километра в час на минута, не спря да се катери върху „протеста“. Ежедневно, ежеминутно, когато я удостояват с ефир. А ако не сте забравили тя не слизаше от ефир, дори и тогава, когато да влезеш в прайм-тайм на „водеща“ телевизия, задължително трябва да си от „правилния списък“. Та, Маята и днес пак се пъчи с идиотското название „партии на протеста“. Доколкото си спомняме „партии на протеста“ по време на протеста беше табу. Самите „отровни“ не искаха никакви партии да се обозначават при тях, докато даваха микрофона на подбрани от тях лица, с които, впрочем, отблъснаха много хора. И сега се сетете нещо много важно! На Маята изобщо не и даваха микрофон, защото ортака и Арман е хитър и много добре знаеше, че хората не я понасят, докато накрая усулсикиджийската уж се прилепиха до нея като голямаааата работа, а всъщност си бяха биз бизе с нея от самото начало. БСП деликатно не излизаше „партийно“ на протеста, но обективността трябва да отбележи, че нейните представители бяха на площада. А Маята де който я свареше, я гонеше като мръсно коте. На финала УМИШЛЕНО, КОНТРОЛИРАНО И НАПЪЛНО ДИРИЖИРАНО отровните плюс аверката им Маята, която Арман обслужва от години, спряха протестите, внезапно загрижени за здравето на нацията. Но след като едва се докопаха до парламента, поради тоталното разочарование на хората от тях, сега не спират да се пъчат със същия тоя протест. И непрекъснато закачат снимки от протеста по профилите си във Фейсбук, за да пият от „славата“ на „революционери“. Продуктивно позициониране. Абе, няма ли кой да пита и провери Кой и защо спря умишлено протестите и откъде са НЕОФИЦИАЛНИТЕ КИНТИ НА МАЯ И КОМПАНИЯ? Вместо да си посипят главите с пепел, че ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛИХА НА ИЗБОРИТЕ, тия не спряха да бляботят, да се натискат да „се жертват“ за министри и прочие, да се изживяват като най-паче „експерти“. Че има много балъци на тая територия е пределно ясно, но не сме чак такива, за да не знаем кой кой е, на кого служи и какви ги плете. Защото ако наистина тия типчета и типеси бяха честни и изтъкани от морал, щяха да изпълнят обещанието си да не се пъхат първи за депутати и властници, а щяха да отстъпят и да наредят листите с НОВИ ЛИЦА. Да, ама, не това беше зададената „задачка“ на „мероприятието“. Колко ли нерви е образувал Режисьора за тия егоцентрични комплексари – дали ще я докарат дотам, че изобщо да влязат в парламента? Е, набутаха се. Но нито протеста е ваш, нито сте били „опозиция“ като хората. Помним къде бяхте през годините и знаем Кой ви активира копчето да се правите на хайдути.

  • 002 Anonimen 20.04.2021 15:56

    Продължавайте да дълбаете дъното с новата и неподкупна Мая Галева, забравила от къде е тръгнала. Това ли са новите лица, Мая манолова и чалгаря който от 30 години опростачва нацията ?

  • 001 Anonimen 20.04.2021 15:07

    Глуповато заглавие и писанка. Звучи нелогично...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв