Свързани новини

20.04.2021 14:16

Борисов и Нинова като коалиция: тя цепи новото мнозинство, той „разкрива” легенди какво бил искал от Станишев, когато е била негов депутат

Видян 13692 пъти | Коментари 21
Гласували 6 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 14 часа на 9 юли бяхме десетина души пред президентството на първия протест, организиран от Отровното трио, след като прокуратурата безпрецедентно нахлу в офиса на държавния глава. Станахме петдесетина към 15 часа. Там сред първите бяха сегашните депутати Николай Хаджигенов и Арман Бабикян с приятеля им проф. Минеков, двама души от 19 минути и още няколко ентусиасти. Понеже не видяхме издигналата за президент Радев Корнелия Нинова на мястото на събитието, а това беше супер нелогично – най-меко казано - я „юрнахме” да пристига – пазим си кореспонденцията по телефона. Вечерта, вече с подкрепата на близката до Демократична България организация Правосъдие за всеки хората на площада вече бяха хиляди. Сред тях и Нинова с част, далеч не с цялата, както твърди, парламентарна група на БСП. Бяха и сценаристите на Слави, чиято телевизия 7/8 предаваше нонстоп от мястото на събитието повече от 100 дни, а Нинова твърди, че е „факт”, че не са били. При това тези хора по онова време още нямаха регистрирана партия.


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Това са истинските факти! Имаме и снимки от събитията! И ги прилагаме, освен, че си пазим телефонната комуникация, която доказва кой какъв е и защо такъв е.
Защо й е на Нинова днес хем да нарича „партии на протеста” партията на Слави, която в същия ден заяви, че подкрепя за правителство, партията на Мая Манолова, към която има силно негативно отношение и сама го е декларирала неведнъж, и Демократична България, хем не били протестирали, колкото БСП.
Хората с гласуването си показаха кого смятат за статукво, а кого за изразител на духа на протеста на 4 април. Това са фактите: БСП получи най-малко гласове в цялата си 75-годишна история на явяване на избори след Втората световна война (преди това десетилетия е нелегална), половината на изкараното на миналите избори. Самата Нинова дори не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 021 Иван Тодоров вместо редакцията до тъпия анонимник 25.04.2021 23:41

    Каква клевета като са прости факти? Тя да внимава нея да не я засъдят за старите й дела и документи, че май има едни разследвания в прокуратурата подготвени. Като я почнат от Пловдивския панаир.....

  • 020 До Редакцията 24.04.2021 11:25

    Нинова е като трън в петата на психодесните. Вестникът ще я клевети, докато не бъде съден.

  • 019 Никола Траянов 21.04.2021 23:52

    Отхвърлянето на електронното гласуване и вотът по пощата на ГЕРБ и БСП заедно плюс ДПС слага точка на всички тъпи коментари за кого играе Нинова. По делата се познава, както правилно са написали авторите от 19 минути

  • 018 Редакцията до Васил Марков, адвокат - тук парадайз 21.04.2021 17:17

    Огромно мнозинство гласува новия председател на парламента и първите предложения. С кое Нинова е спряла мафията - с това, че заедно с ГЕРБ си гласуваха екостикерите за 300 000 000 лв. за червения депутат Кънев ли на финала на миналия парламент? Оставете думите и лъжите. Гледайте фактите. Те са, каквито са описани. Освен това, какви претенции имате за анонимност, когато сам се криете. Подпис на текста няма, уважаеми господин Марков, защото е разработен от екипа - 2-ма души на място и 4-ма души в редакцията.

  • 017 парадайз 21.04.2021 13:14

    Интересно, защо няма автор този епичен материал, че и продължение с документи чакаме. Само не разбрах чие единство разцепва Нинова. Това на орел, рак и щука при "мутрите"още от първите дни ли? Или между трите "нови" партии, които нямат нито едно публично появяване заедно, а някои дори никакво. "Разцепване" от Нинова ли наричате тяхното двойно гласуване против стопирането на мафията? Кой в случая подкрепи герб да продължава да разпродава България? Нинова или новите/стари мутри, наричащи себе си партии на промяната? Не подценявайте избирателите. Те търпеливо и мълчаливо, но внимателно наблюдават.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще