Съединените щати и ЕС на практика не изпълниха задълженията си пред Русия, твърди Путин

Свързани новини

23.03.2022 17:03

Доверието в американския долар и еврото е "унищожено": Путин

Видян 18876 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В сряда руският президент Владимир Путин заяви, че санкциите са нанесли голям удар върху общественото доверие във валутите на САЩ и ЕС. Много западни държави наложиха мащабни ограничения на Москва в отговор на продължаващата военна кампания срещу Украйна.




"През последните няколко седмици, както знаете, няколко западни държави приеха незаконни решения за замразяване на руски активи", заяви Путин по време на правителствено заседание, проведено чрез видеовръзка. "Западът де факто е унищожил доверието в своите валути. "


 


Съединените щати и ЕС на практика не изпълниха задълженията си пред Русия. Някои са подозирали това, но сега всички по света знаят, че задълженията в долари и евро могат да останат неизпълнени.




Путин твърди, че санкциите показват, че "вече няма смисъл" да се продават руски стоки в САЩ и ЕС, като се плаща в долари или евро. Той заяви, че рублата ще бъде използвана за продажбата на руски природен газ на "враждебни" държави.


 


Министърът на финансите Антон Силуанов заяви този месец, че поради санкциите Русия няма достъп до резерви на стойност около 300 млрд. долара.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.03.2022 10:05

    "Да би мирно стояло , не би чудо видяло"... ЛилиПутин има най много земя в света, не знае какво да я прави, но иска още !!!

  • 001 Anonimen 24.03.2022 09:52

    НЕ ПИПАЙТЕ ,организираната ПРЕСТЪПНОСТ: Д.Каназирева!?!?!?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.