Марс, богът на войната, който започна цикъл с Плутониум / Плутон навлиза на 7-8 март в знака на Ураниум / Водолей

Свързани новини

05.03.2022 07:03

Астронапрежение от понеделник до Гергьовден, във Венера ни е надеждата

Видян 4105 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Марс, богът на войната, който започна цикъл с Плутониум / Плутон навлиза на 7-8 март в знака на Ураниум / Водолей.


 


Какво означава това? Съвпадът на 3 март бе в Козирог - конвенционален и класически знак за водене на война (наземни сили).
 
Когато обаче между 8 март и 16 април, с остатъчни моменти до 6 май, Марс ще премине през знака на Водолей, ще има нови често шокиращи моменти.



 
1.Водолей е символ на авиацията, т.е, на военно-въздушните сили, в случая и космически.  Украйна вече почти няма собствени самолети. Но и със самолетите по принцип трябва да се внимава за проблеми.



 
2.Водолей е символ на науката и иновациите, а в съчетание с Марс - за използване на високотехнологични и най - съвременни оръжия и методи. Явно класическата военна тактика ще се измести. Това може да значи и опасност от високотехнологични аварии и ситуации, често абсолютно непознати.



 
3.Водолей е “очаквай неочакваното”. Може всички да се изненадат силно и много неприятно. Марс ще премине върху Сатурн (б.р. другата ръководеща знака Водолей планета) и това също не е добре. Смята се за един от разрушителните аспекти в живота, когато се срещнат. Аспектът често означава срутване, пропадане, ограждане.
 



4.Марс във Водолей ще осъществи и квадрат с Уран в Телец (съзвездие Овен), което също е опасно и най-вече изненадващо, включително в икономически план. Може да има сериозни решения и реакции, които ще доведат до нови загуби и щети в световната икономика.
 



5.Това ще ускори интензитета на хода на политическите и военните действия.



 
6.Водолей е символ на пропагандата и на информацията и най-вече на дезинформацията, на ожесточената медийна война (б.р. само в първата седмица на войната бяха установени поне 1 700 000 фалшиви новини и то само в социалните мрежи). Когато Марс е в недобри аспекти, особено с Уран, лъжите са една върху друга и са шокиращи и абсурдни, това ще коства много, много пари, извън останалото напрежение.



 
Какво е решението, когато си имаш работа с Марс?




Да спреш да се биеш и да заблуждаваш - изкуството на войната. Това важи и за едната, и за другата страна, както и за радващите се външни подстрекатели  някъде там, далече, далече...", пише известният астролог Силва Дончева, която единствена още през 2019 прогнозира коронавируса, локдауните, извънредното положение и икономическата криза заради тях.




В анализа си тя обаче пропуска благотворното влияние на Венера, която в неделя се съюзи с Марс в съвпад, който дава шанс на любовта и разбирателството, а това съвпадна и с важния християнски Ден на прошката, което едва ли е случайно.



Планетата на красотата, прекрасните чувства, а също на добрите финанси, със сигурност поне ще омекоти бурите в небето и ще помогне да се противодейства на агресията.



Тя ще остане плътна спътница на войнствения Марс и ще балансира неговата бойна мъжка енергия с нежната си женска сила поне до първата седмица на април, а остатъчно и до малко по-късно.   



Ефектът на Венера като потушител на пожари вече се видя на 3 март, когато навлезлия във Водолей в края на предишния ден Марс се опита да предизвика шок и ужас, но нещата бяха уравновесени, включително в боя за овладяването на най-голямата в Европа Запорожка атомна електроцентрала. Проведоха се, макар отново с голямо закъснение, и преговори между враждуващите страни за коридори за извеждане на мирните жители от някои градове.


 Мария Пенчева


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Николай 07.03.2022 09:07

    Генетически в човека е заложен подсъзнателния инстинкта и жажда за вярване. Драматично важно е към какво ще си насочим вярата, към Добро или към зло. Няма да разискваме в кое е добре да вярваме и кое не, това е въпрос на Свободната Воля. Както сега от всичките медии ни "съветват" кое е 'добро и истина' и кое е 'лошо и лъжа', та чак се стигна до мото на 2022 година: "Всеки сам да си ПРЕЦЕНЯ"! Сега и за астролозите. Там където Вярата в Господ Бог е отслабнала или напълно отсъства, изконата ни жажда за вяра веднага се запълва с десетките 'атраквивни' изкушения на лукавия. Вярата в Бог е само една,а палитрата на идолопоклоническите изкушения е пребогата. В момента на света има повече видове порочни изкушения от колкото общо има марки и модели автомобили. Ще повторя няколко цитата от Библията, които всеки може сам да ги провери. Не съм редактирала дори запетаите за да не остане никакво съмнение: "Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите, но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това" (Второзаконие 18:14). "В отговор Даниил рече на царя: Тайната, която царят изисква, не могат да явят на царя ни мъдреци, ни вражари, ни врачове, ни астролози" (Дан. 2:27). В книгата на пророк Исая, Бог казва на народа, който се отклонил от ясните Му заповеди и започнал да се обръща към астролози: "Нека приближат сега астролозите, звездобройците и предвещателите по новолунията и нека те да те избавят от това, което ще дойде върху тебе" (Исая 47:13). Съвсем очевидно е, че Библията осъжда астрологията като сатанинска наука. Който иска, нека си я практикува, но поне нека се запознае с последиците и нека не говори от името на Бога.

  • 003 НИНА 05.03.2022 18:55

    ВИНАГИ СЪМ ВЯРВАЛА НА ТОВА КОЕТО КАЖЕ И ТО ПРОСТО СТАВА ГЛЕДАХ ТОВА ПРЕДАВАНЕ КОГАТО КАЗА ЧЕ ЩЕ ИМА ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИ НЕ ГЛЕДАЙТЕ С НАСМЕШКА КОЕТО КАЗВА 4

  • 002 Anonimen 05.03.2022 18:40

    Абсолютно всичко се изясни! При това - точно!

  • 001 Anonimen 05.03.2022 14:22

    Евалла, ашколсун, аферим. Сега ще спим спокойно. Благодарим от името на Украйна за предупреждението да се пазят от самолети, не и от български, защото не останаха. Но можем да им предложим генерали, особено от запаса.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак