Свързани новини

23.04.2018 15:12

1 от 6 българи пазарува онлайн, е-магазините 4 пъти повече

Видян 2785 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните пет години делът на пазаруващите от всички онлайн потребители нараства с бързи темпове, но в България потенциалът е все още много голям. Данните, представени от УниКредит Кънсюмър Файненсинг, показват, че към края на миналата година 27% от онлайн потребителите и 18% от всички българи са пазарували от сайтове и онлайн магазини. Това обаче все още е далеч от средното  ниво за ЕС, където близо 70% от всички онлайн потребители са и купувачи. „Клиентското изживяване при онлайн пазаруването е ключов фактор и включва всички компоненти – бързина, лесен достъп и сигурност. Това е сегмент от пазара, който ще расте с бързи темпове и затова ние, с помощта на нашите клиенти, разработваме нови услуги, които да ги улеснят значително“, коментира Левон Хампарцумян, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк по време на събитие за медии.


Тенденцията на увеличение на дела на онлайн покупките налага и необходимостта от по-бърз и лесен достъп до финансиране. Затова от УниКредит Кънсюмър Файненсинг от края на миналата година предлагат изцяло онлайн процес по кандидатстване и усвояване на стоков кредит. Новият продукт се приема много добре от потребителите, защото значително облекчава традиционното отпускане на кредит, при което кредитополучателите трябваше да подписват договори на хартия.


„Онлайн пазарът е нараснал повече от 2 пъти за последните пет години. Това изисква улесняване на процеса по онлайн пазаруването и ние от УниКредит Кънсюмър Файненсинг работихме в тази насока. Затова се радваме, че можем да ви представим вече работещ напълно онлайн процес за кандидатстване на стоков кредит“, каза Ивайло Главчовски, главен изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Той обясни, че онлайн кандидатстването за стока на изплащане е процес, разработен изцяло на база на комуникация с клиенти и тяхното желание за съответното клиентско преживяване онлайн. До момента този процес траеше близо седмица затова повечето хора избираха наложения платеж при онлайн пазаруване.


„Сега обаче УниКредит Кънсюмър Файненсинг предлага структуриран, бърз, лесен, прозрачен и безопасен процес за онлайн финансиране на стоков кредит. Избирайки тази опция клиентът вижда  лихвените проценти, оскъпяване и общите условия, за да е напълно наясно със договора.“, обясни Главчовски.  


„Новият процес е в полза на природата, защото пести отразяването на 24 дървета на годишна база, тъй като „подписването на договор“ реално е потвърждение по имейл“, допълни и Екатерина Кирилова, главен търговски директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв