Свързани новини

22.04.2018 08:00

Синът на Валери Симеонов: Бях наркоман

Видян 4121 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Въпреки всичко, ми е баща и първата му реакция - естествено, че не беше доволен. Помня, че направи това, което беше нужно, осигури ми най-добрите лекари и най-добрата медицинска помощ, която да ми постави някаква диагноза и да се предприемат съответните стъпки спрямо нея". Това каза пред Би Ти Ви синът на вицепремиера Валери Симеонов - Даниел. Той е на 24 години, а баща му разбира за това, че употребява наркотици след инцидент със свръхдоза.

"В статистиките се вижда това, че при повечето хора, които употребяват, се вижда някаква травма от детството или загуба на роднина. Всъщност причината за това е, че повечето наркотици са болкоуспокояващи. Има и хора, които казват просто ей така "дай ще опитам", но те рядко стават зависими. За да станеш наистина зависим, в повечето случаи се изисква някаква сериозна травма". Така обясни Даниел какво най-често може да доведе до посягането към наркотици.

Синът на вицепремиера заяви, че е бил зависим особено към стимуланти, чиито последствия понася и до ден днешен. Най-много употребявал амфетамини, метаамфетамини, кокаин.

"Може би кокаин по-рядко, защото е по-скъп. Но амфетамини и метамфетамини общо взето ежедневно. В нормален ден ще взема половин - 1 грам, а в ден за излизане съм стигал и до над 2 грама", призна синът на Валери Симеонов.

"Имаше предупредителни знаци от това, че употребявам. Доста отслабнах тогава. Дори когато ме приеха в болницата, ме изтеглиха на кантара и бях 48 кг, а съм висок 180 см. Ключовият момент, в който усетих не просто вредата от наркотиците, но и удар от смъртта един вид, беше, когато бях на 19. Долу-горе бях употребявал от около година редовно и имах свръхдоза, която доведе почти до смърт", разказа той.

"Бях в София, на 19 години, учих в Софийския университет тогава. Дните се размиваха един с друг заради постоянната употреба. Имаше тогава едно парти и аз си казах "трябва да се подготвя", обаче моят човек, от когото си взимах, нямаше никакви стимуланти. Стана сложно - от човек на човек - и така се озовах в "Овча купел" и си взех от едно момиче. Почнах още от тоалетната вкъщи, защото тогава


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец