Свързани новини

16.04.2018 13:43

Радев: Операцията в Сирия показа пренебрежението на ООН

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Операцията в Сирия показа пренебрежението на ООН. Така президентът Румен Радев коментира ракетния удар на САЩ, Великобритания и Франция в Сирия. Той заяви: „Операцията в Сирия доказа, че ООН е все по-често пренебрегвана, а засега никой не може да я замести. Това увеличава риска за света, вместо да го намалява”, предаде БНР.
Президентът не коментира българската позиция по случая. Той каза, че службите са си свършили работата, за да информират най-вече българските граждани в Сирия.

Президентът Румен Радев откри Младежки икономически форум 2018 година в УНСС. Държавният глава изнесе публична лекция на тема „Социално-икономическо развитие на България – предизвикателства и перспективи“.

По време на лекцията президентът Радев се обяви за изсветляване на процесите в България. Той каза, че институциите имат последен шанс за връщане на доверието на хората и си послужи с метафора:

„В момента България прилича на една строителна площадка, където нещо строим, но не знаем точно какво, защото е тъмно. Някакви хора носят строителен материал. В това време други хора го крадат, защото е тъмно. Всъщност управляват тях. Други хора наоколо прокарват пътища и магистрали, но нещо бъркат пропорциите и след тях остават веднага дупки, защото е тъмно. Не се знае кои са реалните собственици, реалните строители, реалната стойност на обекта и какво точно и на кого се плаща. Крайно време е да включим прожекторите".


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей