Свързани новини

14.04.2018 08:01

Безимотен циганин от Видин купи Ален мак

Видян 3361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 34-годишният безимотен циганин Людмил Петров от видинското село Синаговци е поел управлението и собствеността на фалиралия емблематичен козметичен гигант Ален мак в Пловдив, съобщи Марица. Това е видно от декларация-съгласие и образец от подписа, парафирана от него. Документът е заверен в София на 20 март 2017 г. пред нотариус Красимир Спасов.


Решението Людмил Петров да оглави Ален мак е взето на извънредно заседание на Съвет на директорите, проведено на 17 март 2017 г. Тогава в управата били състав Иван Анастасов, Ленин Илиев и Крум Богданов. Тримата гласували единодушно избора на нови членове на директорския борд - Людмил Петров, едноличната му фирма Торади Петрос ЕООД и Диян Иванов. Три дни по-късно чрез същата фирма той е„купил дяловете /500 акции/ и на  пловдивчанката Стефка Ганчева от Ален мак България Козметикс ЕООД, става ясно от договора за покупко-продажба. Преди Ганчева собственик е бил Петър Терзиев, зет на последния министър-председател на социалистическа България Георги Атанасов. Бившият актьор бе приватизатор и на 3 завода за лекарства при кабинета Костов. На името на "купувача" ром има цели 49 фалирали фирми у нас. Той наскоро избягал в чужбина.


Подобна практика с прехвърляне на дружества на малоимотни е често срещана у нас. Само в последния месец стана ясно как депутатите от управляващата Герб Димитър Гамишев и Борис Кърчев са прехвърлили на такива лица своите задлъжняли дружества.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.