Свързани новини

12.04.2018 12:24

Приятелката на убития Георги: Държах ръката му, той се мъчеше

Видян 1987 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На 2 юни 2015 година в 11:42 часа ми се обади Георги и каза, че ще ме чака пред моето училище "Христо Ботев" край БНР. Минута по-късно той отново ми звънна и ми каза :"Лора, моля те, ела, наръгаха ме!". Това разказа пред Софийския градски съд приятелката на убития през 2015 година в Борисовата градина ученик Георги Игнатов, съобщи 24 часа.


Тя бе първият свидетел по делото за смъртта на момчето, в което подсъдим е Йоан Матев. Лора си спомни, че след думите на Георги, че е наръган, тя не е затваряла телефона и е тръгнала да го търси на алея в Борисовата градина.


"Сетих се, че сме се събирали на една пейка и тръгнах към нея. Видях го да лежи по гръб. Портфейлът му беше отворен, а до него имаше тесте карти", каза Лора и добави, че Георги е гледал в една точка , имал пяна на устата и си държал ръката на рана в корема, която била от нож. През това време той издавал "ужасяващи" звуци и опитвал да си поеме въздух. Тя го пипнала за рамото и го държала за ръката, разказа още през сълзи момичето.


Минути по-късно дошъл техен общ приятел, линейка и полиция. Една минута е била необходима на лекарите да констатират, че той е издъхнал.


"Той беше отличен ученик, беше възпитан и целеустремен. Нямаше врагове", каза още Лора пред съда.


За първи път в съдебната зала присъстваха и родителите на Георги - Валентин и Албена Игнатови. Делото продължава с разпити на свидетели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп