Свързани новини

11.04.2018 14:20

В.Скрипал: Мей не ми дава виза, не отговаря на писмото от мен

Видян 1961 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Тереза Мей ми отказа виза и не отговори на писмото ми, не позволиха даже лично да си взема собствения паспорт от консулството на Великобритания и да получа обяснения за отказа”, разказа пред Първи канал на руската телевизия Виктория Скрипал, която е племенница на шпионина и братовчедка на дъщеря му Юлия, на която е най-близкият човек. „Дадоха ми само 2-минутен разговор”, обясни още дамата. „Юлия специално отиде от Москва в Лондон за 1 март, когато беше рождения ден на брат й и искаше да се върне обратно тук, където е животът и работата й, но явно британските служби са се възползвали от присътвието й, за да изиграят цялата постановка”, добави в рейтинговото шоу най-близката роднина на Скрипалови. За нея не е изобщо ясно дали някога те са били в болница.


Британските медии също започват да се съмняват, след като първо бяха поканени на изписването на Юлия Скрипал, а когато се озоваха в Солсбъри им беше съобщено, че тя е напуснала болницата предишния ден. Сега се очаква подготвена от спецслужбите пресконференция и после да бъде настанена в САЩ, Канада, Нова Зеландия или Австралия – т.нар. „братовчеди”, независимо от волята й.


Даже консервативният и авторитетен Дейли Телеграф зададе въпроси към премиера Мей относно развитието на казуса с Юлия, която само 3 дни след инцидента вече беше активна в социалните мрежи. Как се е оправила, ако е станала жертва на новичок, пита Телеграф. И добавя ред други логични въпроси, които би задал всеки, чел поне една кримка, защото британските версии, поднесени досега издишат в много посоки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и