Свързани новини

05.04.2018 11:34

Лавров: Уважаващите себе си хора не вярват на приказки

Видян 1859 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Състоялата се в сряда дискусия в Хага на извънредната сесия на Изпълнителния съвет на Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО) е показала, че уважаващите себе си възрастни хора не вярват в приказки за виновността на Русия по случая Скрипал, заяви министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров на VII Московска конференция по международната сигурност, предаде ТАСС.
„Неприемливо е, както по отношение на инцидента в Солсбъри, така и в цяла редица други ситуации – от изборите в САЩ до химическите атаки в Сирия и референдума в Каталуния – вместо да се дават конкретни факти, вместо да се провежда честно разследване, да се изказват голословни обвинения“, отбеляза Лавров.


„Само в известната книга на Луис Карол кралицата изисква първо да се издаде на подсъдимия присъда, а вече след това слуша мнението на журито: виновен ли е, или не. Но Карол все пак е писал сатира, използвайки жанра на приказките. Вчерашната дискусия в Хага показа, че уважаващите себе си възрастни хора не вярват в приказки“.



Руският външен министър призова всички колеги „да разглеждат всички проблеми в международно-правовата област честно и с оглед на предявените доказателства“. „Ние сме готови за такава съвместна работа, както за пореден път подчерта вчера президента на Русия Владимир Путин, изказвайки се на пресконференция в Анкара“, добави той.

Според него на много от страните, изгонили руски дипломати просто са им извили ръцете. Лавров за пореден път настоя за обективно разследване на покушението срещу бившия агент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец