Свързани новини

30.03.2018 09:28

Отровената Юлия Скрипал вече не е в критично състояние

Видян 1946 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Отровената дъщеря на руския двоен агента Сергей Скрипал - Юлия вече не е в критично състояние, съобщи Press Association.


 Директорът на окръжната болница в Солсбъри Кристин Бланшард потвърди, че състоянието на  33-годишната жена се подобрява, тъй като реагира добре на лечението, но продължава да бъде под 24-часово лекарско наблюдение. Баща й обаче остава в критично, но стабилно състояние.


Западът обвинява Русия, че стои зад отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри на 4 март. Според Лондон, именно Кремъл е използвала химически агент "Новичок". Заради скандала близо 30 страни вече изгониха над 100 руски дипломати, а Москва, която категорично отрича обвиненията, заяви, че ще предприеме реципрочни действия.


"Може би България има данни или някакви доказателства по случая "Скрипал“, ако е така, дайте ги", поиска Захарова на официална пресконференция, в отговор на въпрос. Тя допълни, че вярва на българските средства за масова информация и се надява те да дадат отговор на въпроса на какво основание посланик Бойко Коцев е извикан за консултации и за какво ще са тези консултации.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.