Свързани новини

21.03.2018 15:03

Имаме 20 хил. км. лоши пътища

Видян 1343 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

8000 от общо 20 000 км. републикански пътища са в лошо или много лошо състояние. Същото важи и за над 12 000 от 20 000 км общинска пътна мрежа. Това съобщи пред бТВ регионалният министър Николай Нанков.


Той заяви, че на година 100 млн. лв. от бюджета отиват за запълване на дупки по пътищата. Нанков обаче настоява този неефективен и неустойчив метод да бъде прекратен. "30 години политиката е била дупките по пътищата да се пълнят със студена смес след края на зимния сезон и в есенно-зимни условия отново да "цъфнат", отбеляза министърът, което е критика към предшествениците Плевнелиев и Павлова. Той увери, че освен средства от тол системата и от бюджета пари за пътни ремонти ще се търсят и от нов фонд, свързан с пътната безопасност, който Европейската комисия създава.


Фигуративно сме поставили чиновник до всяка дупка, коментира още Нанков по повод нареждането на премиера по въпроса. Министърът допълни, че в момента на годишна база около 400 км пътища се рехабилитират напълно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец